Meniu principal

Noua versiune interactivă a catalogului ProjectCompendium G-U este disponibilă în limbile engleză şi germană

compendium_gu_2019

Editia din 2017 a catalogului ProjectCompendium G-U în varianta pdf interactiv este acum disponibil pentru cei interesați, aceasta având funcții suplimentare de navigare şi direcționare în cadrul catalogului. Ca semn de recunoaştere a noii concepții de prezentare, catalogul a fost premiat de către publicația germană bba (  bau | beratung | architektur ) în cadrul competiției „Planner Communication” la categoria „Documente detaliate”, reprezentanții juriului apreciind că: 

„ObjectCompendium” oferă arhitecților și planificatorilor, beneficiarilor privați și publici dar și administratorilor de clădiri o prezentare detaliată a gamei de produse Gretsch-Unitas. Caracterul esențial al catalogului, care prezintă soluții posibile în domeniul tehnologiei ușii, tehnologiei ferestrelor, sistemelor automate de intrare și sistemelor de gestionare a clădirilor, a fost deosebit de apreciat. Aceasta are ca rezultat o valoare ridicată de utilitate care este completată şi de o prezentare detaliată a datelor tehnice pentru toate produselor incluse.
Noul format a convins prin designului său atrăgător, prin claritatea informației oferite, structura clară și prin ilustrațiile sugestive care uneori intră în detaliu și uneori prezintă doar schemele funcționale. Limbajul vizual utilizat a fost perceput ca fiind foarte omogen şi coerent; exemplele cu soluțiile practice şi cu referințe au fost selectate cu atenție şi cuprind informatii foarte utile, într-un format atrăgător.

DespreObjectCompendium
„Totul dintr-o singură sursă” este motto-ul urmat de specialiştii de marketing de la Gretsch-Unitas ( G-U ) atunci când au conceput noul compendium al grupului, versiunea actualizată 2017.
Cele 130 de pagini acoperă complet portofoliul de produse de la tehnologiile privind ferestrele şi uşile, sistemele automate pentru intrări sau managementul închiderilor.
În prima parte sunt prezentate diverse soluţii pentru aplicaţii concrete: şcoli, hoteluri, clădiri de birouri, centre comerciale, aeroporturi, spitale sau locuinţe. Soluţiile  sunt în concordanţă cu normativele europene şi privesc rutele de evacuare, sistemele de control acces, prevenirea incendiilor, sistemele de protecţie privind intruziunile, izolarea termică sau ventilaţia.
Partea a doua a compendiumului este dedicată lucrărilor de portofoliu cu prezentări de detaliu şi referinţe, produsele G-U fiind utilizate în întreaga lume şi regăsindu-se atât în clădirile înalte, în cladirile comerciale dar şi în clădirile rezidenţiale.

compendium_gu_2019_coperta
Compenium G-U interactiv ( lb. engleză ) – click foto

 

Detalii şi informaţii suplimentare produse G-U: 
G-U Ferrom România
www.g-u.ro,  office@g-u.ro