Meniu principal

Noua uşă glisantă Levolan 120 de la Geze

new-levolan-120-top

Mult mai puternică şi mult mai uşor de folosit!

Deşi dimensiunile sunt similare cu cele ale modelului Levolan 60, noua glisanta Levolan 120 este proiectată pentru foi de uşă cu greutatea până la 120 kg.
Ca puncte forte ale acestui nou produs se remarcă protecţia antideraiere încorporată şi modul foarte simplu de montaj, prin faţă.
Datorită sistemului modular prin care este concepută, Levolan 120 se poate livra în kit-uri standard sau în seturi de montaj configurate individual. Un alt avantaj al sistemului modular este folosirea multor repere care intră şi în componenţa sistemului de uşi glisante Levolan 60.

levolan-120

Componenta SoftStop este opţională şi prin montarea ei se asigură amortizarea la închidere, crescând în acest fel siguranţa în utilizare.
Sistemul Levolan 120 poate fi folosit pentru uşile din sticlă cu grosimea între 10mm şi 12.76 mm ( sticlă duplex securizată ) sau pentru panourile din lemn.

Datorită formei sale compacte şi modului de asamblare, Levolan 120 este un sistem foarte versatil, montajul fiind posibil atât pe perete, pe tavan, pe un panou de sticlă sau chiar ascuns ( invizibil ) în tavan.

Film prezentare Levolan 210

Sursa: Geze GmbH