Meniu principal

Noua identitate CAME – armonia dintre tehnologie şi oameni

came_identitate_2018

Grupul CAME are o nouă identitate vizuală. Aceasta vine în completarea a ceea ce este CAME, având ca scop ilustrarea esenţei CAME: armonia dintre tehnologie şi oameni.
Logo-ul CAME a devenit un simbol al schimbării, o reprezentare stilizată, dinamică, a unei persoane. Acesta ilustrează tehnologia creata pentru oameni.

Grija – Lumea se schimbă, iar tehnologia determină ritmul schimbării.
Există o nevoie tot mai mare de a crea o nouă perspectivă care să permită omului să se întoarcă în centrul tuturor lucrurilor, iar tehnologia să-i fie în permanenţă un sprijin. CAME, prin tot ceea ce face, participă la crearea acestui echilibru în relaţia dintre om şi tehnologie.
CAME participă la crearea viitorului, amplificând acest proces de legatură, de comunicare, ce ajunge la toată lumea, în fiecare colţ al planetei. Came înseamnă viaţă pentru că tot ceea ce este azi CAME este inspirat de vieţile oamenilor. Existenţa CAME este îndreptată spre a crea noi perspective şi de a transforma acţiunile în emoţii.

logo_came_new

Experienţa – Cu peste 60 de ani de prezenţă pe piaţă, CAME este o companie globală care alege astăzi să se poziţioneze sub o noua constiinţă: aceea a unui grup format din multe organizaţii care lucrează în întreaga lume, dar care, aleg să vorbeasca lumii cu o singură voce.
CAME iniţiază o dezvoltare bazată pe noi modalităţi de înţelegere a lumii automatizării, bazată pe cele patru legi ale automatizării umane, care descriu o nouă calitate a vieţii concepută pentru oameni, deoarece este alcatuită din oameni.

Acţiune – Încercăm să privim mult înainte, imaginând cum poate fi lumea noastră şi ce valori sunt necesare pentru a creşte. Dialogul, pasiunea şi know-how-ul sunt calităţile care ne permit să identificăm cele mai promitatoare oportunităţi, să ajutăm oamenii să automatizeze şi să adauge inteligentă aspectelor din viaţa lor, folosind soluţii tehnologice integrate care oferă confort, siguranţă şi performanţă.

Multicultural – CAME înseamnă astăzi: Grija, Abordare multiculturală, Experienţă, Acţiune

 

www.cameromania.com