Meniu principal

Noua broască magnetică Vitra, cu un design minimalist, de la AGB

vitra_agb

Vitra a fost creată în urma unui proces meticulos de cercetare, dezvoltare şi testare a experţilor AGB (Alban Giacomo Spa) şi înglobează tehnologii inovative de ultimă generaţie.
Cu o grosime extrem de redusă, de doar 10 mm, aceasta este montată direct în interiorul sticlei iar frontul minimalist special, permite ca mânerul să fie pe acelaşi ax cu limba magnetică a broaştei.
Vitra este o broască extraordinar de silenţioasă la închidere şi precisă din punct de vedere mecanic, ce permite o mişcare fluidă a mânerului, a butonului şi a cheii.
Pentru a pune în valoare design-ul minimalist, liniar şi curat, nici un şurub nu este vizibil.

vitra_agb_sticla

Kit-ul Vitra este compus din: broască, mască de acoperire, mâner şi sistemul de blocare care poate fi cu cilindru sau cu buton.
Special pentru Vitra a fost creat un nou cilindru oval 9000 Vitra, cu un design simetric pentru a obţine reversibilitatea măştilor şi pentru a reduce dimensiunile. Acesta permite atât utilizarea cheilor standard cât şi realizarea de sisteme master (deschidere cu chei master) în combinaţie cu modelul Scudo 9000 (cilindru cu profil european).

Broasca este disponibilă în versiunile cu cilindru sau cu blocaj de toaletă ( buton ).
Pentru a completa kit-ul de broască Vitra, AGB a creat balamale speciale pentru prinderea pe sticlă şi o contrabroască pentru uşile în două canate, ambele fiind proiectate respectând liniile si designul Vitra.

 

Informaţii şi detalii suplimentare se pot afla accesând site-ul www.agb.it sau la
reprezentant România – Dana Comşa, comsadana@gmail.com, mobil 0743 228 344
dealeri locali: Euro-Wood SRL – IaşiW-tech SRL – Braşov sau FENSTERMARKT SRL – Bucureşti