Meniu principal

Noua aplicaţie ARGO de la ISEO, compatibilă cu orice tip de smartphone

argo_iseo

Concepută să lucreze cu orice dispozitiv de control acces al serie ISEO Zero1, aplicaţia ARGO este recomandată pentru a fi utilizată la deschiderea sau închiderea uşile camerelor de hotel, birourilor dar şi pe segmentul rezidenţial.
Graţie unei tehnologii inteligente, aplicaţia poate fi instalata chiar şi pe iPhone şi, fără să fie nevoie de alte accesorii periferice, orice telefon care dispune de tehnologia Buetooth Smart Ready ( iOS, Android sau Windows Phone ) poate fi folosit la deschiderea sau închiderea uşii.

iseo_argo_app

Tehnologia inteligentă Bluetooth permite utilizarea oricărui smartphone să deschidă o ușă de la o distanță de până la 10 metri. Cu App Argo, administratorul poate gestiona autorizația de acces a utilizatorilor, intuitiv și fără a fi nevoie de nici un software suplimentar sau conexiune la internet.
Exista posibilitatea de a adăuga, de a şterge sau de a modifica permisiunile pentru un număr maxim de 300 de utilizatori. Administratorul poate consulta istoricul ultimelor 1000 de evenimente detectate pe fiecare uşă și poate trimite un raport prin e-mail.
Actualizările software ale dispozitivelor de control al accesului sunt gratuite tocmai pentru a garanta cea mai bună performanță a control accesului ușii. Smartphone-ul poate semnala atunci când este disponibilă o nouă actualizare și se poate instala un nou produs software direct de pe smartphone. În acest fel, fiecare utilizator este în permanenţă la curent cu noile funcționalități ale sistemului ISEO.

 

Detalii suplimentare pe site-ul ISEO click aici