Meniu principal

Nou la Roto – protecţia anticorozivă optimă cu Roto Sil Level 6

Roto_NX_Roto_Sil_Level_finisaj

Un număr mare de fabricanţi de ferestre plănuiesc trecerea unităţilor lor de producţie la Roto NX în 2019. Prin această conversie, acordă votul lor de încredere unui program convingător de feronerie oscilo-batantă, produs de liderul de piaţă şi, totodată, unei feronerii cu o suprafaţă de o calitate extraordinară. Pentru că Roto Sil Level 6 va stabili noi standarde în ceea ce priveşte protecţia anticorozivă şi calitatea suprafeţelor la feroneria oscilo-batantă. Roto este primul producător care foloseşte o nouă tehnologie de laminare, prin intermediul căreia Roto NX poate satisface şi cele mai exigente cerinţe cu privire la protecţia anticorozivă.

Roto NX se va livra, începând din 2019, cu Roto Sil Level 6 în versiunea standard. Hartmut Schmidt, director de inovare produse al diviziei Roto Tehnologia ferestrelor şi uşilor, explică raţiunile acestei decizii:
„Vrem să oferim clienţilor noştri cea mai bună protecţie anticorozivă posibilă. De aceea am căutat o tehnologie care să facă posibilă tratarea optimă a suprafeţelor chiar şi ale celor mai pretenţioase elemente de îmbinare dintr-o feronerie Roto NX. Acum am găsit această tehnologie. Producătorii de ferestre vor putea oferi astfel clienţilor lor, cu Roto NX şi Roto Sil Level 6, o feronerie care stabileşte noi standarde în ceea ce priveşte fiabilitatea şi durata de viaţă.”

Protecţia anticorozivă într-o nouă dimensiune.
În comparaţie cu alte suprafeţe de feronerii oscilo-batante cunoscute în piaţă, Roto Sil Level 6 se diferenţiază printr-o enormă duritate şi rezistenţă. Datorită faptului că prin acest tratament pot fi galvanizate chiar şi cele mai pretenţioase elemente, cum ar fi niturile şi bolţurile, programul modern de feronerie oscilo-batantă Roto NX îndeplineşte nu numai cerinţele celei mai înalte clase de coroziune 5, conform DIN EN 1670. 

Roto_NX_Roto_Sil_Level_finisaj_detaliu

Chiar depăşeşte prevederile normelor DIN EN 13126-8. De asemenea, elementele culisante, care sunt supuse unei abraziuni crescute, sunt protejate foarte bine cu Roto Sil Level 6.

Binele făcut mai bine
Schmidt vorbeşte despre o simbioză perfectă între suprafaţa consacrată Roto Sil şi suprafaţa inovatoare Roto Sil Level 6. Roto Sil garantează o protecţie anticorozivă pe termen lung pentru piesele lungi. Dar trebuie să ne dăm seama că, în cazul în care elementele de feronerie sunt încărcate mecanic sau îmbinate, rezistența la coroziune trebuie asigurată chiar şi mai mult. Numai atunci, un sistem de feronerie poate să îndeplinească pe termen lung cerinţele cele mai înalte în ceea ce priveşte protecţia împotriva coroziunii. Chiar şi în zonele nevăzute ale unei feronerii poate exista rugină, care poate atrage după sine o reparaţie complexă a ferestrei. 

Roto_NX_Roto_Sil_Level_finisaj_imbinare

„Deci Roto a avut grijă exact de aceste puncte nevralgice. Prin urmare, Roto NX este convingător şi în ceea ce priveşte suprafaţa, deoarece Roto Sil Level 6 reduce încă o dată, în mod semnificativ, riscurile de coroziune pentru producătorii de ferestre. Datorită Roto Sil Level 6, sistemul de feronerie oscilo-batantă Roto NX s-a dovedit a fi semnificativ mai puţin sensibil la zgârieturi şi la deteriorarea suprafeţei decât sistemele de feronerie ale altor producatori”, spune Schmidt. Cu Roto Sil Level 6, Roto face binele mai bine.

Întotdeauna decizia corectă
Noua suprafaţă a fost prezentată de Roto pentru prima dată la Zilele presei de specialitate, pe 14 noiembrie 2018. Acolo, Schmidt a reamintit că Roto acordă deja o garanţie funcţională de 10 ani pentru toate componentele Roto NT, ceea ce este posibil şi datorită rezistenţei ridicate la coroziune.

Faptul că Roto Sil Level 6, prin îndeplinirea prevederilor normelor DIN EN 13126-8, protejează împotriva coroziunii chiar şi la cele mai pretenţioase elemente, cum ar fi niturile, bolţurile şi componentele culisante, întăreşte încă o dată rolul de lider tehnologic al companiei. Toti producătorii de ferestre care trec la Roto NX, optează pentru un program de feronerie care este adaptat viitorului în toate privințele, este convins Schmidt.

Mulțumită Roto Sil Level 6, Roto NX stabileşte noi standarde în ceea ce priveşte economia, siguranţa, confortul şi designul. De aceea Roto NX este întotdeauna decizia corectă.

 

Roto România – Tehnologia ferestrelor şi uşilor
info.ro@roto-frank.com, www.roto-romania.ro