Meniu principal

Nou la Gretsch-Unitas ( G-U ) : integrarea componentelor în sistemele dedicate caselor inteligente

noi_optiuni_GU_case_inteligente

Uşile rezidenţiale sunt cea mai importantă interfaţă intre spaţiul de locuit şi lumea exterioară. Ele trebuie să prezinte caracteristici speciale din punct de vedere al rezistenţei la efracţie, protecţiei la foc, etanşeităţii şi accesibilităţii.

Datorită combinaţiei unice de închidere multipunct, transmisie de date şi control al accesului cu cititor de amprente, conceptul de configurare de la Gretsch-Unitas aduce noi standarde de securitate şi comoditate pentru uşile rezidenţiale.

Conceptul se bazează pe sistemul deja demonstrat de încuiere multipunct cu broasca GU-SECURY Automatic acţionată de servomotor. Zăvoarele automate patentate elimină necesitatea încuierii manuale. Sistemul certificat VdS este ideal pentru uşile antiefracţie.

Componentele G-U sunt integrabile în sistemul de casa inteligentă TAHOMA  BOX de la Somfy. Pachetul GU-IO şi CONNEXON de la Somfy este dedicat în special usilor rezidenţiale sau altor căi de acces.

intergrare_gu_somfi

Asta înseamnă că uşile pot fi acţionate cu ajutorul aplicaţiei smartphone CONNEXON ACCES. Încuierea este monitorizată deci puteţi fi informat oricând dacă uşa este încuiată.

 

Caracteristicile şi detalii complete privind solutiile GU-SECURY Automatic pentru automatizarea usilor rezidentiale si control accesul cu amprentă sau tastatură, click aici