Meniu principal

Noi opţiuni pentru GU-SECURY AUTOMATIC şi pentru control accesul cu amprentă sau tastatură

gu_secury_articol_news

Uşa rezidenţială oferă protectie la efractie dar totodată poate bloca evacuarea de urgenţă, lucru foarte important mai ales în cazul locuinţelor multifamiliale.
În caz de pericol, de exemplu pe timp de noapte, uşa încuiată poate pune în pericol viaţa rezidenţilor dacă nu există cheia la îndemână.

Noua broască multipunct GU-SECURITY AUTOMATIC 3 TEOR rezolvă această problemă. Uşa poate fi deschisă oricând din interior chiar dacă a fost încuiată, deci ieşirea poate fi oricând posibilă fără să fie nevoie de cheie.

Sunt înglobate toate facilităţile unei broaşte automate multipunct:
– funcţionare normală – uşa este încuiată iar din exterior se poate intra cu ajutorul cheii sau prin dispozitive de control acces.
– funcţionarea pe timp de zi ( TE ) – se poate dezactiva încuierea cu ajutorul cheii şi a mânerului ca să se obţină acces liber apoi se poate reactiva încuierea prin acţionarea broaştei din cheie

GU_Secury_new1 – servomotor A-opener
2 – unitate SECUREconnect 200
3 – cititor de amprentă

– automatizarea descuierii cu motorul A-opener sau A-opener SERVO care facilitează cuplarea motorului printr-o apăsare uşoară pe mâner ( din interior ) sau o mică răsucire a cheii din exterior

Caracteristicile şi detalii complete sunt disponibile pe pagina specială GU-SECURY Automatic, click aici

 

G-U România  www.g-u.ro