Meniu principal

NICE cumpără producătorul polonez Fibaro cu 58 milioane de euro

fibaro_nice

Grupul italian Nice, unul din liderii mondiali în domeniul tehnologiilor pentru automatizarea completă a casei, a anunțat achiziționarea întregului pachet de acțiuni a producătorului polonez Fibaro, specializat în tehnologii smart home. Prețul de achiziție vehiculat în piață este de 58 de milioane de euro.

Fibaro este printre primii producători de soluții inteligente pentru rezidențial care a oferit un sistem complet de automatizare fără fir.
Din 2010, compania a dezvoltat în mod continuu portofoliul de produse și l-a extins cu noi soluții și funcționalități. Până în acest moment, soluțiile oferite de Fibaro au fost, în special pentru automatizarea ușilor de garaj și a obloanelor. De acum, odată cu această preluare, clienții vor avea acces la o gamă de soluții mult mai mare, integrate, prin punerea în comun a resurselor cu producătorul italian.

Grupul Nice este specializat în soluții de automatizare integrate pentru porți, uși de garaj, sisteme de protecție solară, sisteme de parcare, sisteme de alarmă fără fir și soluții de securitate pentru clădiri rezidențiale, comerciale și industriale.
Produsele sunt vândute în peste 100 de țări din întreaga lume, Nice având 30 filiale și o rețea de distribuitori la nivel global.

www.fibaro.com