Meniu principal

NEKOS: motorul RWA KATO 305 pentru evacuare fum şi gaze toxice

nekos_kato305_rwa

Atentă la nevoile în continuă schimbare şi la specificul pieţei, compania italiană NEKOS satisface cele mai exigente cerinţe şi propune soluţii pentru fiecare tip de deschidere a ferestrei, producând exclusiv automatizări pentru ferestre, sisteme brevetate şi în conformitate cu Normele Europene ( EN ).
Pentru alegerea motorului potrivit este important să determinăm forţa necesară pentru deschidere, întrucât ferestrele pot fi  montate în locuri unde agenţii atmosferici ( vântul, zăpada ) o pot influenţa.
evacuare_caldura_fum_nekos
În cazul apariţiei unui  incendiu, fumul şi gazul toxic eliberat în aer pun în pericol viaţa oricărei persoane aflate în interiorul clădirii, eliberarea fumului din încăpere fiind obligatorie pentru a crea vizibilitate şi a face ca ieşirile de urgenţă să fie mai uşor de găsit.

Motorul RWA KATO 305 pentru evacuare fum şi gaze toxice

Este produsul premium Nekos, fiind proiectat şi testat pentru evacuarea fumului şi gazelor toxice în conformitate cu Norma Europeană EN12101-2 ( certificatul IFT Rosenheim dobândit în 2013 este disponibil aici )

 
nekos_rwa_kato_305
Motor cu lanţ, carcasă metalică, microprocesor încorporat, uşor de montat, cu ajutorul suportului de prindere – brevet Nekos.

Detalii tehnice:
Cursă reglabilă prin DIP-SWITCH: 200 – 300 – 500 mm
Forţă împingere / tragere: 300 N
Tensiune alimentare: 24 V
Valabil şi în varianta Kato 305 RWA Syncro,  pentru deschideri ample (mai mari de 1200 mm); număr maxim de motoare instalate pe fereastra: 8
syncro-nekos-kato-305Disponibilitate culori: alb, negru, gri
Compatibil cu unitatea de comandă SHEV 3 / SHEV 6 la care se poate lega butonul de alarmă, senzorul de fum sau căldură.
nekos_k305_detalii

 

Important: motorul RWA KATO 305 este disponibil pentru livrare, în stoc, în România! 

Informaţii şi detalii suplimentare se pot afla accesând site-ul www.nekos.it sau contact direct
agent NEKOS în România – Carmen Pănescu, carmenpanescu.ro@gmail.com, mobil 0754 228 344.