Meniu principal

NanoSeptic Self-Cleaning Surfaces sau redefinirea nouţiunii de „curat”

Nanotouch_Self_Cleaning_Surface

Fii sigur pe ce pui mâna!

Conceptul “The New Clean”  înseamnă SUPRAFEŢE CU PROPRIETĂŢI DE AUTO-CURĂŢARE CONTINUĂ, suprafeţe sigure şi non-toxice. Înseamnă transformarea punctelor de contact publice din suprafeţe murdare în suprafeţe sigure, VIZIBIL curate.

Prin conceptul “The New Clean” este asigurat un mediu mai sănătos şi sunt înlăturate grijile privind sănătatea la locul de muncă, şcoli, sistemul medical şi în toate celelalte industrii unde aceste supraţete cu proprietăţi de auto-curăţare continua pot fi folosite.

NanoSeptic_2

Foliile şi pad-urile NanoSeptic funcţionează având ca SURSĂ LUMINA , aceste suprafeţe utilizează NANO-CRISTALE MINERALE ce cu ajutorul luminii oxidează contaminanţi organici. Procesul de oxidare al acestora fiind mai puternic decât cel realizat prin utilizarea  produselor pe bază de clor.

Oxidarea contaminanţilor organici ce ajung pe suprafeţele Nanoseptic se realizează CONTINUU, foliile şi pad-urile NanoSeptic funcţionează 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână.  Spre deosebire de dezinfectanţii tradiţionali sau alte substanţe utilizate pentru curăţenie, suprafeţele NanoSeptic nu folosesc otrăvuri, metale grele sau alte substanţe chimice. Având în vedere faptul că nano-cristalele sunt legate de suportul material la nivel molecular, nimic nu se eliberează de pe suprafeţele NanoSeptic

 

Detalii suplimentare pe www.nanoseptic.ro