Meniu principal

Motorul pentru deschiderea ușilor ELTRAL TA 60 de la G-U România

ELTRAL_TA_60-GU

O componentă de bază pentru admisia aerului în cadrul sistemele de evacuare a fumului şi gazelor fierbinţi.

Sis­temul de acțio­nare a uşii ELTRAL TA 60 este alegerea optimă în caz de pro­tecție împo­t­riva incendiilor. ELTRAL TA 60 face posibilă utilizarea uşilor batante de intrare pentru admisia aerului în cadrul sistemelor RWA, menţinând în acelaşi timp funcţia uşilor de evacuare în caz de urgenţă.
Acesta se poate folosi împreună cu broaştele de panică SECURY AUTOMATIC sau SECURY 19 cu motorul A-opener ori broaştele BKS, cu motor sau descuiere electromagnetică. De asemenea, se poate utiliza împreună cu sistemele antipanică în conformitate cu EN 179 sau EN 1125.
Motorul intră în funcţiune doar în cazul alarmei de incendiu iar în restul timpului, nu limitează funcţiile uşii: evacuarea în caz de urgenţă, protecţia antiefracţie sau traficul de zi cu zi.
sistem_de_actionare_pentru_usi

Caracteristicile motorului ELTRAL TA 60
♦ unitate de control cu microprocesor
♦ contact liber de potenţial temporizat, pentru comanda sistemelor de încuiere: motor A-opener, broască cu motor, strike electromagnetic
♦ limitarea automată a capătului de cursă
♦ decuplare automată la supracurent
♦ recomandat pentru foi de uşă cu lăţimea de min. 450mm
♦ unghiul de deschidere de până la 93°
♦ se poate monta pe uşi într-un canat sau în două canaturi cu temporizare şi coordonarea închiderii
♦ există posibilitatea de montaj atât pe partea cu balamalele ( sistem tragere ) cât şi pe partea opusa balamalelor ( sistem împingere )
♦ forţa de tragere / împingere – 200N/600N
♦ alimentare – 24Vcc / 0,8A nominal

evacuare_fum_gu

Informaţii şi detalii despre sistemele  de evacuare fum şi gaze fierbinţi, în secţiunea specială dedicată pe site-ul G-U România click aici.