Meniu principal

Mondo Style: un nou site, o nouă prezentare

MONDO STYLE pentru a treia oara la Made Expo Producatori de tamplarie Publicat de Ovidiu Stefanescu 15 Feb 2017 10:46 Emanuel Popa, director general al Mondo Style a afirmat ca „editia 2017 a targului international Made Expo este cea de-a treia la care compania noastra participa in mod direct cu stand propriu, noi considerand ca este o buna oportunitate de a ne consolida pozitia pe aceasta piata. Deja din anul 2009 am accesat cererea de tamplarie termoizolanta din peninsula si...

Noul site Mondo Style evidenţiază clar orientarea vânzarilor companiei către pieţele europene, acesta având versiuni în trei  dintre principalele limbi de circulaţie: engleză, germană şi italiană.
Exportând în ţări precum Italia, Austria, Franţa, Germania sau Belgia, compania din Timişoară a reuşit să contracareze efectele crizei şi să-şi consolideze poziţia pe piaţă, tâmplaria din PVC sau aluminiu a ferestrelor Mondo Style fiind produsă folosind profile de ultimă generaţie, ecologice şi cu un randament crescut al izolării termice iar echiparea cu feronerie premium asigură o calitate şi o fiabilitate deosebită sistemelor livrate beneficiarilor din ţară sau străinatate.

 

www.mondo-style.com