Meniu principal

Modelul SEVEN desenat de Marco Piva pentru Mandelli, un mâner cu o eleganţă sobră și forme curate

maner_seven_mandelli_marco_piva

Mâner SEVEN a fost proiectat special de cunoscutul designer italian Marco Piva pentru Mandelli. Acesta reprezintă rezultatul unui studiu atent al formelor și al ergonomiei aplicate asupra unui obiect care este utilizat zilnic. Proiectul SEVEN s-a născut din dorinţa de a crea un mâner care aparent are o forma simplă dar care are în spate un studiu al formelor și tehnologia modernă și care este in măsură să reprezinte dinamismul gestului firesc făcut pentru a deschide o ușă.

SEVEN este produs în întregime din oţel și se caracterizează ca formă prin semnul grafic decisiv dar sinuos, care reamintește forma numărului șapte, de unde își ia și numele.
SEVEN ( șapte ), un simbolul mistic prin excelenţă, este, de asemenea, asociat cu acţiuni precum cunoașterea, descoperirea și cercetarea. Mânerul, cu o linie extrem de clar conturată, este ușor rotunjit în interior pentru o aderenţă care sa corespundă nevoilor ergonomice. Baza mânerului este perfect integrată cu corpul central, oferind mânerului un aspect fluid și liniar.

Practic și funcţional, noul mâner SEVEN de la Mandelli se remarcă prin eleganţa sa sobră și prin formele curate. Designul contemporan îl transformă într-un obiect capabil să ofere stil și caracter ușilor și mediului în care este expus, datorită culorilor și finisajelor deosebite oferite de Mandelli.

Mandelli1953_Seven_Handle_design_Marco_Piva_Seven
Mandelli1953_Seven_Handle_design_Marco_Piva_Seven_1

 

 

 

Mandelli – reprezentant România – Dana Comşa
Birou Bucureşti, telefon 0743 228 344
e-mail: comsadana@gmail.comwww.mandelli.it