Meniu principal

Modele inovative pentru uşile de intrare, din gama TOP de la RTH Proconstruct

usi-de-exterior_top_rth

Uşa rezidenţială  TOP de la RTH: calitate la standard european, design special, confort şi siguranţă.

Compania RTH prezintă cel mai nou model de uşi rezidenţiale de intrare în vilă, varianta TOP, o soluţie inovatoare şi sigură, pentru a proteja locuinţa la orice încercare de pătrundere prin efracţie.
RTH propune permanent cele bune produse adaptate cerinţelor internaţionale de calitate, siguranţă şi buget: sisteme de închidere, izolaţie termică şi fonică, materiale de placare estetice şi finisaje rezistente la factorii de mediu.

usi-exterioare_rth_1

Caracteristici tehnice şi dotări:
– foaia de uşă cu grosimea de 56 mm
– placă de oţel galvanizat cu o grosime de 0.5 mm, laminată cu PVC şi umplută cu spumă poliuretanică EPS70
– cadru vertical din derivate de lemn
– yală principală cu 5 puncte de închidere pe orizontală
– yală secundară cu 3 puncte de închidere pe vertical
– garnitură specială pe toate îmbinările, cu cadru de izolare termică (coeficient 1.40 Ud) şi izolare fonică (coeficient 28 dB)
– clasa de identificare antiefracţie RC2
– cadru de uşă din oţel galvanizat cu grosimea de 1.5 mm, laminat în culoarea foii de uşă
– mâner inox varianta satin
– cilindru superior cu încuietoare pe interior
– vizor

exterioare_rth_2

Uşile rezidenţiale de intrare în vilă modelul TOP sunt disponibile în 7 culori: Anthracite, White Matt, Calvados, Mohogany, Dark Walnut, Wenge, Golden Oak.

Pentru a se încadra perfect arhitecturii oricărei resedinţe, uşa de intrare modelul TOP este disponibilă în 6 modele, fiecare cu variantele coloristice disponibile: Plain, London, Genoa, Parma, Trento si Frame.
usi-de-exterior_modele_rthOpţional, uşa rezidenţială poate fi personalizată în zeci de variante!

Specialiştii RTH recomandă tocul de oţel izolat termic!

Fiind vorba despre o uşă de intrare în resedinţă, un aspect foarte important îl constituie faptul că tocul trebuie să fie izolat termic. Varianta TOP comercializată de RTH este un produs care corespunde celor mai severe cerinţe de calitate şi confort, la nivel internaţional, fiind de asemenea unul dintre puţinele produse de pe piaţă care permit folosirea unui toc de oţel izolat termic.

Ce se întâmplă dacă tocul nu este izolat termic?
Marea majoritate a produselor de pe piaţă nu au tocul izolat termic. Dacă la partea interioară suprafaţa tocului nu este caldă, în anotimpul rece se ajunge la punctul de condens, prin diferenţa de temperatură de la interior la exterior, respectiv la formarea particulelor de apă, care se depun pe suprafaţa metalică, iar în timp tocul rugineşte.

Detalii şi informaţii despre uşile TOP dar şi foarte multe sfaturi utile în alegerea uşilor de intrare sunt disponibile în secţiunea special creată pe site-ul companiei RTH Proconstruct aici

RTH Proconstruct SRL
telefon: +0723 11 22 88, 0728 30 26 52
office@RTHc.ro ,   www.rthc.ro