Meniu principal

Meesenburg România se extinde în estul ţării prin inaugurarea unui nou depozit la Bacău

depozit_meesenburg_Bacau

Depozitul a fost inaugurat la sfârşitul lunii iulie.

„Suntem mulţumiţi de extinderea locaţiilor noastre în cadrul Meesenburg România. Pe lângă locaţiile deja existente din Târgu Mureș și Timișoara, vă prezentăm cu mândrie noua noastră locație în Bacău. Acestă locaţie excelentă ne permite să satisfacem cererea pentru partea de est a României și să oferim servicii ideale clienților noștri.” au declarat oficialii companiei în anunţul publicat pe site-ul subsidiarei locale.

Meesenburg este o companie germană cu o vechime de peste 250 de ani, specializată în distribuţia de feronerii, unelte şi accesorii, portofoliul curent depăşind astăzi 120.000 de produse. 
Gama de produse oferită clienţilor săi este foarte extinsă, începând cu incuietori şi feronerii pentru ferestre şi uşi, profile, garnituri şi sisteme de etanşare, sisteme şi accesorii de prindere, diverse unelte dar echipamente pentru protecţia muncii sau echipamente industriale.
Grupul Meesenburg este prezent direct în România de la începutul anului 2016 când a preluat compania Termo Sistem Trading din Târgul Mures, o firmă care a activat pe piaţa distribuţiei de feronerie încă din anul 2005, oferta cuprinzând feronerii pentru uşi/ferestre din PVC şi lemn, cele mai cunoscute mărci promovate la timpul respectiv fiind Roto, GB Meesenburg, Fuhr, Euro-Elzett, Kaba, Hoppe, BUG şi Nogel.

www.meesenburg.com/ro.