Meniu principal

MCA lansează un motor Eco Friendly

Runner_mca

Sommer RUNner, automatizarea pentru porți cu un consum redus de energie

… un produs de ultimă generație de la Sommer Germania. Este „prietenos” (n.r.: „friendly” în engleză) datorită consumului redus de energie, având un caracter atât ecologic, cât și economic.

Poarta_liniaraAstfel, noul RUNner se detaşează generos faţă de restul automatizărilor în ceea ce priveşte consumul, cu doar 0,5 W tensiune în alimentare, comparativ cu 2 W, consumul altor automatizări din categoria sa. Iar în ceea ce priveşte puterea absorbită, motorul RUNner este clar lider detaşat la economisire, cu doar 125 W faţă de alte motoare care consumă între 250 şi chiar 800 W. Pe termen lung, se obţine o diminuare a costurilor de funcţionare, datorită consumului redus de curent electric.

Ideal atât pentru destinatie rezidențială, cât şi industrială, RUNner este motorul potrivit pentru porți liniare cu greutate mare, de pana la 600 kg, și cu o lungime de cursă de până la 8 m
RUNner_1
Baterie de backup,  soluţia în cazul unei pene de curent

Automatizarea RUNner este prima din gama MCA care aduce ca beneficiu confortul nelimitat prin posibilitatea de echipare opțională cu baterie de backup. Astfel, în cazul unei pene de curent, bateria preia consumul și automatizarea își poate continua funcționarea, fără a fi nevoie ca utilizatorul să efectueze o deblocare manuală.
În plus, sistemul de recunoaștere automată a obstacolelor al automatizării RUNner asigură un grad ridicat de protecţie, fiind mai rapid datorită upgrade-ului softului.

Detalii suplimentare pe MCA Grup