Meniu principal

MCA Grup: investiţie de 70.000 de euro într-un showroom la Iaşi

Showroom-usi-garaj-MCA

Comunicat MCA Grup, Bucureşti, 12 decembrie 2014

Cum să testezi uşa de garaj înainte să o cumperi? MCA Grup a lansat la Iaşi cel mai mare showroom de uşi de garaj şi rulouri exterioare din zona de Nord-Est a ţării, o investiţie de 70.000 €

Producătorul de uşi de garaj MCA Grup a deschis la Iaşi cel mai mare showroom de uşi de garaj şi rulouri pentru ferestre din zona de Nord-Est a României, cu o suprafaţă de 300 de metri pătraţi, în urma unei investiţii de 70.000 de euro.
Showroom_MCA_2

Primul spaţiu modern de acest tip lansat de producătorul cu o experienţă de 16 ani a fost cel de la Timişoara, deschis în 2013, fiind cel mai mare showroom din ţară în domeniul uşilor de garaj. Noul spaţiu de prezentare de la Iaşi urmează aceeaşi linie modernă, remarcându-se printr-o cromatică vie şi o varietate largă atât din punct de vedere coloristic, cât şi al soluţiilor tehnice.

Showroom_MCA

Acum cumperi „pe testate”, nu „din auzite”

Dacă până acum clienţii cumpărau „din auzite” sau se orientau după alegerile făcute de vecini, prieteni sau rude, fără a fi siguri că se vor alege cu soluţia cea mai potrivită, MCA aduce produsele mai aproape de cumpărători. Showroomul MCA este deschis clienţilor pentru a le oferi un loc unde să testeze, să pună întrebări şi să primească răspunsuri şi soluţii personalizate.

“Suntem prezenţi în zona Moldovei de peste 10 ani, printr-o reţea solidă de 80 de distribuitori şi, mai recent, prin intermediul unei echipe de vânzări directe. În fiecare an, secţia noastră de producţie realizează pentru această zonă aproximativ 800 de uşi secţionale şi 1.500 de rulouri. Ne-am propus să venim în întâmpinarea clienţilor nostri oferindu-le oportunitatea de a testa personal calitatea soluţiilor noastre de umbrire şi de închidere”, a declarat Ciprian Oprea, director general MCA Grup.