Meniu principal

Mavas Trade: 10 ani de activitate și un nou showroom deschis în Bacău

mivas_showroom_2018

Mavas Trade sărbătorește 10 ani de activitate

Mavas Trade este o firmă românească înființată în anul 2008, din 2010 activând în domeniul construcțiilor și specializându-se în comercializarea și montarea ferestrelor și ușilor cu geam termoizolant, ușilor de garaj industriale și rezidențiale, sistemelor de umbrire ( rulouri aluminiu și obloane aluminiu ).
Firma execută lucrări cu materiale de calitate superioară folosind tehnologii de ultimă generație și este orientată în fabricarea termopanelor izolante, montarea ferestrelor, a ușilor de garaj și profilelor din PVC. Materialele provin de la colaboratorii precum: Saint-Gobain, Salamander, Rehau, Olin, Alexiana și Moldoglass iar feroneria folosită este cea furnizată de producătorii recunoscuți la nivel mondial G-U, Maco sau Roto.

Mavas Trade se definește prin echipa sa tânără, în continua perfecționare, atentă la detalii și care se află într-o relațe strânsă cu clienții și furnizorii săi și promovează calitatea, oferind clienților produse de top, prezente pe piața europeană, cu un raport preț calitate imbatabil. De asemenea serviciile oferite se ridică la cele mai înalte standarde, dobândite prin experiența acumulată în timp și prin prezența constantă la cursurile de perfecționare.

Inaugurare showroom

De curând, Mavas Trade a finalizat investiția într-un nou showroom considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase și complexe din Bacău, oficialii companiei invitând pe toți cei interesați să cunoască direct ultimele noutăți din domeniu și gama de produse aflată în portofoliul curent al firmei.
Showroom-ul este situat pe str. Milcov, nr.54, Bacău, relatii suplimentare fiind disponibile la telefon – 0752 356 334, 0744 567 441 sau prin e-mail – office@mavastrade.com, www.mavastrade.com

 

mavas_trade_10ani

mivas_showroom_1 mivas_showroom_9mivas_showroom_10 mivas_showroom_50

Sursa foto: www.mavastrade.com