Meniu principal

Noemi Ritea, Velux: „Mansarda mea” pentru mine înseamnă un proiect de suflet

mansarda_mea_interviu_noemi_ritea_velux1

www.mansarda-mea.ro – Interviu cu Noemi Ritea, Manager General VELUX:

Care e motivația din spatele implicării VELUX Romania în proiectul „mansarda-mea.ro”?

Mansarda mea pentru mine înseamnă un proiect de suflet.
Am plecat de la dorința de a inspira oamenii să locuiască la mansardă. Am fost primii care am promovat mansarda în România, arătând ce potențial ascunde podul caselor și promovând care sunt beneficiile luminii naturale. La noi în țară, atât în orașele mari, cât și în mediul rural, sunt foarte multe poduri cu un potențial uriaș, poduri care se pot transforma în locuințe moderne sau rustice, depinde doar de preferințele în materie de amenajare interioară, spații care pot fi folosite de întreaga familie. Podurile existente, cu puțină investiție, pot deveni locuințe atractive, care pot unii generațiile să locuiască împreună, fiecare bucurându-se de spațiu intim în același timp. De aceea, implicarea noastră în acest proiect, care se dorește să includă la un loc totul despre mansardă, a venit firesc, ca o dorință de a vedea cum orașele renasc, clădirile sunt renovate, iar spațiile sunt folosite la potențialul lor.
De fapt, vrem să le arătăm românilor că podurile întunecoase pot fi transformate în spații calde și luminoase, iar posibilitățile de amenajare sunt nelimitate. Vrem să le explicăm și despre cum produsele noastre duc la crearea de spații de locuit sănătoase datorită luminii naturale și aerului proaspăt.
Mai mult, credem că este esențial faptul că avem alături de noi parteneri ale căror produse sunt complementare cu ale noastre. Desigur, atunci când renovezi sau construiești un pod, ai nevoie și de izolație și de acoperiș, iar VELUX România, alături de Knauf Insulation, Knauf Gips și Bramac, poate oferi soluții complete și sfaturi practice la îndemâna tuturor pentru mansarde moderne.

Concret, ce valoare aduce VELUX România acestui proiect?

Fiecare din partenerii implicați vine cu expertiza sa; fiecare este specialist pe categoria sa de produse. În cazul nostru, vrem sa traducem această experiență acumulată în mai bine de 20 de ani în România și în mai mult de 75 de ani în lume, în sfaturi practice și utile și în exemple concrete, interesante și variate care să-i inspire pe clienții noștri în amenajarea mansardei.

Ne-am propus să împărtășim în cadrul acestui proiect mansarde frumoase, care au o poveste de spus și din care lumea să se inspire. Vorbim, așadar, despre exemple concrete de mansarde care au fost renovate și amenajate în România, și nu numai. În cadrul site-ului se vor regăsi proiecte din Romania, dar și din Europa, pentru a aborda o paletă mai largă de situații și exemple.

Astfel, informațiile noastre sunt centrate pe avantajele luminii naturale, pe recomandările în ceea ce privește numărul optim de ferestre de mansardă necesar într-un anumit spațiu, pe alegerea corectă a modului de operare și pe informații despre cum le poziționăm pentru a obține confort optim și priveliște spectaculoasă. De asemenea, pe lângă modelele de ferestre, prezentăm și accesoriile pentru ambianță – rulouri interioare și exterioare – precum și produsele necesare pentru montajul ferestrelor în acoperiș. Toate aceste informații le promovam deoarece interesul nostru este ca beneficiarii produselor noastre să se bucure de o locuință sănătoasă și frumoasă.

 

Interviul complet pe www.mansarda-mea.ro, click aici