Meniu principal

Mânerul Zeit de la Mandelli, o metaforă a timpului

12 luni ale anului, 12 ore pe cadranul unui ceas … 12 fațete create simetric pe suprafata mânerului ZEIT

Designul noului mâner Zeit proiectat de Marco Piva special pentru Mandelli ne introduce în lumea formelor şi materialelor care stau în permanenţă în centrul atenţiei cunoscului designer pentru obţinerea de noi senzaţii tactile sau noi efecte vizuale în contactul cu obiectele pe care le folosim zilnic.

ZEIT înseamnă „timp” în limba germană, făcând aluzie la trecerea timpului, mânerul este privit ca limba unui ceas care se rotește pe un cadran, forma sa rămânând neschimbată, doar incidenţa razelor luminii fiind cea care se modifică în permanenţă.

zeit_mandelli_ceas

ZEIT_Marco-Piva--Mandelli

Turnat din alamă în urma unui proces extrem de laborios, finisat apoi manual cu mare măiestrie doar de către meşterii calificaţi din fabrica Mandelli, fiecare mânerul ZEIT devine unic prin forma sa, prin volumetrie şi jocul permanent de lumini şi umbre.

Şi cum un mâner poate fi considerat bijuteria unei uşi, colecţia de uşi EDGES lansată în primăvara acestui an de Lualdi ( sub semnătura aceluiaşi cunoscut designer, Maco Piva ) a fost desemnată pentru a prezenta pe podium mânerul ZEIT.

 

Mânerul ZEIT este deja disponibil la vânzare având finisajele crom lucios / mat sau auriu iar pentru detalii şi informaţii suplimentare:
Reprezentant România – Dana Comşa, comsadana@gmail.com, mobil 0743 228 344