Meniu principal

Mânerele Mandelli în noul showroom Erco Finestre din Varese

mandelli_erco_varese_showroom

Inaugurat pe 1 martie 2018, cu ocazia aniversării a 60 de ani de activitate în producţia de uşi şi ferestre, showroom-ul Erco Finestre din Varese a fost proiectat de designerul Giuseppe Bavuso, acesta fiind unul dintre colaboratorii de bază ai companiei Erco Finestre. 
Cu o suprafaţă aproximativ de 120 de metri pătraţi, showroom-ul este conceput ca o galerie mare şi luminoasă, luminile fiind prezente inclusiv în podele din marmură şi gresie sau în pereţii având diferite nuanţe de gri.

La intrare, există o serie de patru postamente cu finisaj negru care includ ferestre şi uşi de terasă iar partea superioară a showroom-ului se distinge prin panoul din spate care reprezintă o panoramă a oraşului Milano.

Vedetele showroom-ului sunt colecţia Shade ( selecţionată la ADI Design Index 2013 ) şi Linia Dry, ambele proiectate tot de designerul Giuseppe Bavuso.
Pe display-uri sunt expuse uşi de intrare cu diferite finisaje, uşi de terasă cu un singur canat şi două uşi glisante din linia Shade, disponibile în versiuni cu două panouri şi cu patru panouri. Pe de altă parte, Linia Dry este reprezentată prin diferite soluţii sau configuraţii.

Mânerele Mandelli sunt prezente în showroomul Erco Finestre atât ca mânere care echipează uşile sau ferestrele, cât şi distinct, prin expozitoare speciale cu cele mai importante modele.

La deschiderea oficială a showroom-ului a fost invitat şi designerul Alessandro Dubini, cel care a proiectat pentru Officine Mandelli 1953 modelul Juno, mânerul câştigător al Good Design Award 2017. mandelli_showroom_erco_alessandro_dubini

Galerie foto interior showroom Erco Finestre, Varese

 

www.ercofinestre.ro