Meniu principal

Mânere de ferestre Roto – prezentare produs

 

 

Accente deosebite pentru orice fereastră!

Mânerele, împreună cu sistemul de profile, constituie cel mai important element stilistic al unei ferestre. Dintr-o varietate de forme și culori, se pot crea ferestre cu accente vizibile, fie cu design modern, fie cu design clasic.
Mânerele de fereastră Roto sunt certificate în conformitate cu RAL și garantează funcţionarea de durată a acestei tehnologii de clasă premium.​

manere_roto_finisaje

Manerul Roto Line

Designul elegant, cu linie armonioasă, împreună cu elementele din aluminiu de înaltă calitate, oferă o manevrare confortabilă a mânerului. 

Pentru echiparea personalizată a ferestrei, sunt puse la dispoziție următoarele variante de mâner Roto Line, pentru a îndeplini diferitele nevoi de siguranță și confort:

♦  Standard – mâner de bază fară funcții suplimentare
♦  Cu cheie 40 Nm – cu cilindru pentru deschidere și închidere; siguranță de bază; potrivit ca siguranță pentru copii
♦  Cu cheie 100 Nm – cu cilindru hidraulic; dezvoltat cu grad anti-efracție (DIN 18104-1); blocare simplă și rapidă a ferestrei închise sau batante prin apăsarea cilindrului
♦  Secustik® – siguranță ascunsă împotriva manevrării din exterior; mecanism de închidere de siguranță; bolțuri de siguranță
♦  Cu buton – se evită împingerea forțată din exterior a feroneriei; fereastra poate fi manevrată atunci când butonul este apăsat
♦  TiltFirst – blocabil cu cheie și cilindru hidraulic; “Batare înainte de deschidere”
♦  Mâner pentru ferestre cu deschidere spre exterior – cu cheie și fără cheie, pentru ferestre care se deschid în exterior
♦  Mâner detașabil cu rozetă – pentru utilizare ocazională a ferestrei (de ex. în clădiri publice)

maner_roto_line_foto

Manerul Roto Swing

Cu noul Swing, Roto oferă un mâner special, de design, ce aduce îmbunătăţiri vizibile ferestrelor. Atenţia proiectanţilor, în ceea ce privește dezvoltarea, s-a axat nu numai pe modul ușor de manevrare, ci și pe calitatea și funcţionalitatea de durată ale acestui tip de mâner.
Design-ul curbat pune în evidenţă elinia elegantă a mânerului Swing.
maner_roto_swing_fotoGamă diversificată de culori
O variată selecţie de culori RAL și culori speciale pot fi combinate pentru a satisface orice cerinţă. Dacă este preferată o culoare mai discretă, se recomandă mânerele Roto Swing în culori uni, disponibile în toate culorile standard.
Orice este posibil – de la clasicul design „ton pe ton” până la mânerul personalizat, ce oferă acea „pată de culoare” pe fereastra Dvs. 5 tipuri de mânere Roto Swing sunt disponibile pentru echiparea ferestrelor din lemn și PVC, satisfăcând astfel diferite cerinţe în ceea ce privește siguranţa și confortul:
♦  Standard
♦  Secustik®
♦  Blocabile
♦  Push-to-open
♦  Tilt-First

Maner Roto Samba

Roto Samba este un mâner ușor de manevrat, având un design discret. Acesta îmbină cu o precizie exactă echilibrul perfect între design-ul clasic și cel modern, dându-i astfel posibilitatea de a se integra perfect în orice decor. Păstrând principiul de design “forma urmează funcționalitatea”, mânerul Roto Samba, semicircular în partea din spate și curbat în partea din față, este pur și simplu perfect construit din punct de vedere ergonomic să sprijine degetul mare. Spațiul pentru degetul arătător definește poziția de prindere, în timp ce, de asemenea, oferă o poziție placută pentru mână.
Există o variată selecție de culori obținute prin eloxare și vopsire prin pulverizare: Argintiu,  eloxat Auriu mat, eloxat Titan mat, eloxat , Bronz, eloxat , RAL 9016 Alb , RAL 8019 Maron-gri

Versatil și sigur – o gamă variată de mânere Roto Samba este disponibilă pentru echiparea ferestrelor:

♦  Standard
♦  Blocabile
♦  Secustik®
♦  Push-to-open
♦  TiltFirst

maner_roto_samba_foto

Manerul Roto Freestyle

Gama de mânere Roto Freestyle a fost concepută datorită faptului că nu toate sistemele de feronerie Roto pot fi deservite de mânerele din liniile Roto Swing, Roto Line sau Roto Samba – în anumite situatii sunt necesare soluţii de mânere individuale. 
maner_roto_free_style_fotoSoluţiile de mânere speciale Roto au rol important, mai ales, la sistemele culisante cu cercevele foarte mari, ca şi la ferestrele cu deschidere către exterior, pentru a asigura o manevrare optimă şi confortabilă.

  • Sisteme culisante Roto Duo si Roto Inline
  • Sistemul culisant prin ridicare Roto Patio Life
  • Sisteme cu deschidere exterioară Roto TSH, Roto SSL, Roto X-Drive Operator

 

Tipurile de mânere Roto

tipuri_manere_roto

 

Descarcă documentaţie:Catalog general mânere Roto
Detalii suplimentare:Roto România: www.roto-romania, info.ro@roto-frank.com