Meniu principal

Mâner de 100 de mii de euro pentru ușile unei ambarcațiuni de lux

maner_tribute_to_doha_100000_euro

Probabil cel mai scump mâner de ușă produs vreodată, mânerul Tribute to Doha este fabricat de compania italiană F.lli Razeto & Casareto, o firmă situată la periferia orașului Genova și specializată în producţia de accesorii pentru construcțiile navale, de la nave de croazieră de mari dimensiuni și până la nave de agrement sau iahturi de lux.
Gama de produse cuprinde feronerii pentru uși, ferestre sau mobilier din categoria premium și extra-lux, designerii oferind clienților săi produse unice, ultra-personalizate.

Cu o tradiție de peste 100 de ani, compania italiană a început să producă în ultimii ani o gamă de mânere rafinate, destinate unui public exclusivist, extrem de bogat și pretențios, șeicii arabi fiind printre primii clienți vizați.
Cu prețuri pornind de la 2-3 mii de euro și ajungând până la 100.000 euro, mânerele produse de F.lli Razeto & Casareto și-au ocupat un loc distinct în industria luxului, fiind premiate pentru design, profesionalism și măiestrie în cadrul evenimentelor de profil din Orient sau Europa.

Pe lângă produsele tradiționale și mânerele ultra-lux, F.lli Razeto & Casareto are în portofoliu și mânere caracterizate în primul rând prin utilitate și funcționalitate, cum ar fi seria de mânere de siguranță care sunt activate luminos în cazul unui incendiu la bord.
La un semnal declanșat de centrala de incendiu sau de un senzor local, mânerele „se aprind” în verde pentru a indica traseul de evacuare în siguranță sau „se aprind” în roșu în situația în care în spatele ușii este probabil foc sau mult furm.
maner_luminos_fum

 

https://www.razetocasareto.com/it/