Meniu principal

Mandelli: poveste unui succes care continuă

Un cunoscut designer spunea referindu-se la  mânerul unei uşi că acesta este precum bijuteria unei doamne! Şi cum italienii au apreciat dintotdeauna frumuseţea feminină, nu aveau cum să nu fie şi printre cei mai renumiţi producatori de mânere de uşi, trendul şi „moda” în întreaga lume fiind dictată de companiile de italiene, una dintre cele mai importante dintre acestea fiind Mandelli 1953.
Înfiinţată în 1953 ca o firmă de familie, Mandelli & Co s-a dezvoltat în mod constant impunându-se pe piaţa extrem de competitivă a mânerelor premium prin modele deosebite, de o calitate ireproşabilă, fabricate doar din alamă, întreg procesul tehnologic de producţie realizându-se în cadrul fabricii.

Dificultăţile financiare apărute odată cu criza din 2008-2009 au dus la preluarea compania Mandelli de către Dl. Antonio Corengia, proprietar al unui business în domeniul producţiei de ferestre, un bun cunoscător şi un vechi client Mandelli, care a păstrat principiile şi metodele tradiţionale de producţie, adăugand în schimb o noua strategie de promovare şi o altă abordare a designului, concretizată prin stabilirea unor colaborări cu unii dintre cei mai renumiţi designeri.
Ca un simbol al renasterii şi a noii etape de dezvoltare a brandului Mandelli, a fost lansat pe piată mânerul Fenix ( pasărea mitică Phonix care a renăscut din propria cenuşă ), creaţia designerului olandez Piet Billekens.
fenix_designer

A urmat apoi lansarea unei întregi serii de mânere de succes, culminand cu mânerul Zeit al cunoscutului designer italian Marco Piva.
zeit_mandelli

Turnate din alamă în urma unui proces extrem de laborios, finisate ulterior manual doar de către meşterii calificaţi, mânerele Mandelli sunt nu doar o garanţie a unei calităţi deosebite ci reprezintă un produs 100% Made in Italy, o combinaţie reuşită între tehnicile artizanale şi cele mai noi tehnologii privind materialele şi finisajele.

 
Mandelli 1953 – Fabrica, Calitate, Pasiune

Întreaga gamă de mânere Mandelli este disponibilă la vânzare în România, pentru detalii şi informaţii suplimentare:
reprezentant România şi Rep. Moldova– Dana Comşa, comsadana@gmail.com, mobil 0743 228 344