Meniu principal

Mandelli: fluxcoating, un tratament pentru o strălucire permanentă a mânerelor

mandelli-fluxcoating-top

Cum putem face o distincţie rapidă între un mâner obişnuit din alamă şi un mâner din alamă din gama premium, în afară de evidenta diferenţă de preţ?
În primul rând ambalajul: producătorii de mânere premium acordă atenţie acestui aspect şi nu veţi găsi niciodată un mâner de calitate într-o cutie dintr-un carton inferior şi cu o imprimare neglijentă – de obicei este un carton de bună calitate iar în interior, tot mai mulţi producători au început să includă şi seria de produs. Apoi este greutatea mânerului: cei care vând mânere de serie, pe lângă faptul că mai şi copiază modelele de la brandurile consacrate mai fac şi economie de material şi, în consecinţă, mânerele sunt cu mult mai uşoare.

Dar mai este un lucru foarte important: finisajul. Noi, abia scoase din cutii, toate mânerele strălucesc, fie că sunt obişnuite fie că sunt premium. Diferenţa de calitate se constată ulterior, după o anumită perioadă de la montare şi folosire, atunci când cele obişnuite încep să aibă pete sau urme de uzură comparativ cu mânerele premium care îşi păstrează strălucirea. O parte din diferenţa de preţ de aici apare – mânerele premium sunt supuse unor tratamente speciale pentru protejarea suprafeţelor.

Compania Mandelli a dezvoltat o tehnologie proprie numită fluxcoating prin care mânerul este acoperit cu răşini speciale asigurând astfel o rezistenţă sporită la uzură, şocuri mecanice, abraziune sau la acţiunea agenţilor atmosferici.
mandelli_fluxcoatingPentru asigurarea calităţii, mânerele Mandelli sunt supuse unui număr de peste 15 teste de bază, începând cu măsurarea grosimii finisajului, testarea durităţii sau teste în ceaţă salină şi teste privind comportamentul la temperaturi înalte sau la socuri de temperatură, toate aceste teste având ca scop final garantarea finisajului strălucitor al mânerelor şi după mulţi ani de utilizare.

Pentru detalii şi informaţii suplimentare:
agent România – Dana Comşa, comsadana@gmail.com, mobil 0743 228 344