Meniu principal

Mandelli: 65 de ani de la înfiinţare, 65 de ani de excelenţă în producţia de mânere premium

mandelli_65_ani_aniversare

Mânere premium, doar din alamă, încă din 1953

De 65 de ani Mandelli 1953 produce în atelierele sale din Brianza mânere pentru uşi de interior din gama premium fiind una din puţinele companii din domeniu care au un fluxul de producţie aproape complet integrat.

Afacerea a pornit de la un mic atelier, Rodolfo Mandelli reorentând ulterior producţia de mânere pentru mic mobilier către mânerele de lux pentru uşile de interior.
Executate doar din alamă care este achiziţionată sub formă de bare, mânerele sunt turnate în fabrică, singura activitate automatizată fiind cromarea şi marcarea: în rest, toate operaţiunile de la lustruire până la ultima finisare sunt realizate manual de către angajaţi specializaţi.
mandelli_manere_aramaÎn acest moment Mandelli a devenit unul din cele mai cunoscute brand-uri din domeniu, exportul în cele peste 70 de ţări fiind realizat printr-o reţea extinsă de distribuitori sau producători de uşi. Mânerele Mandelli sunt prezente într-un număr foarte mare de showroom-uri de uşi, aceste nefiind doar un produs de o calitate excelentă ci reprezintă şi o adevarată cultură a obiectelor de design şi o dovadă a măiestrie italiene.

Mandelli 1953 – o fabrică, calitate premium şi pasiune

www.mandelli.it

Reprezentant România şi Rep. Moldova– Dana Comşa, comsadana@gmail.com, mobil 0743 228 344