Meniu principal

Mandelli 1953, mânere cu design 100% Made in Italy

mandelli_100%_made_in_italy_top

Design rafinat, funcționalitate, materiale inovatoare, produse doar în Italia reprezintă principalele punctele forte pentru cunoscutele mânerelor Mandelli.

De peste șaizeci de ani, mânerele și butoanele Mandelli sunt confecţionate doar din alamă, fiind turnate și prelucrate în atelierele din Brianza, întreg procesul tehnologic fiind o combinaţie între cicluri de producție automatizate şi prelucrări sau finisări eminamente artizanale.
Lansarea de noi modele de mânere, cu forme deosebite, ​​clasice sau moderne și dezvoltarea constantă a unor tehnici inovative de producție a permis companiei italiene Mandelli 1953 să iasă în evidență pe piețele interne și internaționale, fiind recunoscută în acest moment ca fiind unul dintre cei mai importanţi producători de mânere de calitate,  fabricate 100%  în Italia.
Iar anul 2016 a însemnat nașterea unor colaborari importante cu designeri de renume precum Marco Piva, Alessandro Dubini sau Massimo Cavana.

Mânerul model Juno

maner_juno_mandelliConceptul s-a născut din ideea designerului Alessandro Dubini de a folosi un material neconvențional pentru realizarea mânerelor: cimentul. Procesul de producție reamintește de tehnica antică de forjare cu matrițe și fuziunea unui corp solid: rezultatul final este Juno, primul mâner din beton.

 

Mânerul model Zeit

zeit-mandelliProiectat de Marco Piva, modelul Zeit – „timp” în limba germană – este un mâner inovator cu 12 fațete, inspirat de orele unui ceas și de trecerea timpului. Forma ergonomică mânerul îl face foarte plăcut la atingere, finisajul celor 12 fațete înglobând extrem de multă manoperă şi fiind o adevărată provocare pentru producător.

 

Mânerul model Fusilla

fusilla-mandelliDin întâlnirea dintre Mandelli 1953 și designerul Alessandro Dubini s-a născut Fusilla, un mâner de ușă și fereastră cu o personalitate distinctă, prelucrarea sofisticată a mânerului fiind una din caracteristicile sale. Ideea acestui proiect a fost crearea unui mâner cu o suprafață tridimensională care evidențiază mișcarea.

 

Mânerul model Twee

twee-mandelliMassimo Cavana semnează acest proiect propunând un mâner cu o forma neregulată, diferit din orice punct de vedere faţă de celelalte mânere, plecând de la distorsionarea diferitelor planuri, într-un joc în antiteză cu ergonomia unui mâner clasic.

 

Întreaga gamă de mânere Mandelli este disponibilă la vânzare în România, pentru detalii şi informaţii suplimentare: reprezentant România – Dana Comşa, comsadana@gmail.com, mobil 0743 228 344