Meniu principal

Mandelli: 100% design italian

mandelli_designers

Compania italiană Mandelli colaborează în permanenţă cu designeri de renume pentru a crea o serie unică de mânere pentru uşi, compania continuând să inoveze şi să includă în portofoliul său doar produse originale, creativitatea şi profesionalismul fiind extrem de apreciate.
Mai mult decât atât, Mandelli se poate mândri cu faptul că fiecare mâner este produs, de la început până la sfârșitul întregului ciclu de fabricaţie, în Italia – toate mânerele Mandelli sunt, prin urmare,

100% Made in Italy

Şi cum Designerii Mandelli reprezintă unul din punctele forte ale companiei, mai jos sunt prezentate câteva detalii biografice şi mânerele reprezentative desenate de aceştia.

pierfrancesco_arnone_mandelli

Pierfrancesco Arnone

… este un arhitect italian care trăieşte în orașul sicillian Bagheria.
Începând cu anul 1998, Pierfrancesco Arnone a abordat şi domeniul designului de produs sau al designului interior, multe dintre creaţiile sale fiind prezentate la expoziții și târguri.
Pe lângă activitatea sa ca arhitect, el este şi profesor de la Universitatea din Milano unde predă lecții despre teoria și istoria designului industrial.

spy-mandellilink-mandelli

 

alessandro-dubini_mandelli

Alessandro Dubini

este designer cu studii aprofundate în domeniu designului și arhitecturii și diplomat în ingineria civilă.
Creaţiile sale pot fi descrise ca fiind intuitive, cu o combinație de stiluri diferite. Eleganța care radiază din desenele sale este adesea combinată cu un element ludic.
Pentru Alessandro Dubini desenarea unui mâner reprezintă o adevărată artă creând astfel o adevărată experiență emoțională pentru cei care folosesc produsele sale.

fusilla_mandelli

 

massimo_cavana_mandelli

Massimo Cavana

este un designer de creaţie, lucrând de peste 20 de ani doar în domeniul design-ului de interior.
De-a lungul anilor s-a specializat în proiectarea de mobilier, accesoriilor pentru casa şi a corpurilor de iluminat.
În toate proiectele sale, Massimo Cavana caută în mod constant creativitatea. Astfel, el a devenit un nume de referinţă în lumea designului italian, datorită acestui lucru fiind recompensat cu numeroase premii și distincţii.

twee_mandelli

 

Întreaga gamă de mânere Mandelli este disponibilă la vânzare în România, pentru detalii şi informaţii suplimentare:
reprezentant România – Dana Comşa, comsadana@gmail.com, mobil 0743 228 344