Meniu principal

Made in Romania ediţia 2018, un proiect original al Bursei de Valori Bucureşti

made_in_romania_bvb

Made in Romania este un proiect original al Bursei de Valori Bucureşti. După lansarea din februarie 2017, pe parcursul aceluiaşi an s-a desfăşurat prima ediţie a proiectului. În ianuarie 2018 BVB a dat startul celei de-a doua ediţii a proiectului.

Organizat în premieră în istoria pieţei de capital din România, Made in Romania este un proiect unic al Bursei de Valori Bucureşti, lansat cu scopul de a identifica şi promova companiile româneşti de top. Scopul Bursei de Valori Bucureşti, care a stat în spatele proiectului Made in Romania, este de a identifica viitoarele motoare ale economiei româneşti şi de a le asista pe parcursul unui an pentru a le ajuta să-și ducă afacerile la nivelul următor, îmbunătăţind transparenţa, vizibilitatea, reputaţia şi, cel mai important, accesul la capitalul necesar pentru creşterea şi dezvoltarea ulterioară.

În prima etapă, antreprenorii români, partenerii şi suporterii, precum şi angajaţii companiilor româneşti inovatoare au fost invitaţi să depună aplicaţiile.

În a doua etapă, BVB împreună cu membrii Comitetului de Nominalizare au selectat 50 de companii, dintre toate aplicaţiile primite, care vor merge mai departe în ultima etapă, în care 14 companii vor fi selectate de un Juriu special format din 12 experţi de top ai pieţei. A 15-a companie va fi selectată prin votul publicului, secţiunea de vot este disponibilă pe site.

4 companii din domeniul construcţiilor şi din domeniile conexe au fost selectate printre cele 50 de finaliste

Publicul este invitat să voteze pentru una dintre cele 50 de companii finaliste, care, în opinia sa, are cea mai mare șansă să devină o poveste românească de succes.

made_in_romania_lista_firme

Pentru a vota compania una dintre cele 50  de companii finaliste – click aici

Site – Made in Romania – Bursa de valori Bucureşti