Meniu principal

Lider în sistemele de parcare inteligentă, Parkomatic introduce plata taxei de parcare direct de pe smartwatch garmin!

Parkomatic_Plata_taxa_parcare_Smartwatch

Plata Taxei de Parcare direct de pe Smartwatch-ul Garmin este cea mai recentă inovație pe piața sistemelor de parcare din România. Această opțiune este introdusă în premieră de Parkomatic. Acest brand nu se dezice nici de această dată de angajamentul de lider în domeniul Managementului Sistemelor de Parcare Automată.

Parkomatic a introdus pentru prima dată în România, opțiunea plății contactless a taxei de parcare, direct de pe telefonul mobil. Plata contactless de pe smartphone se poate efectua în stațiile de parcare automată instalate de către companie. Iar acum, Parkomatic face încă un pas în față în implementarea celor mai inovative soluții pentru a facilita plata parcării. Plata taxei de parcare direct de pe Smartwatch reprezintă o inovație în domeniul parcărilor automate. Noua opțiune va asigura un plus de confort pentru posesorii de mașini. De asemenea, va simplifica în mod considerabil procesul de plată și timpii de așteptare ai șoferilor pentru a ieși din parcare.

De ce este nevoie pentru a folosi Garmin Pay?
Plata taxei de parcare cu Smartwatch Garmin se efectuează la casele automate echipate cu cititor de card bancar contactless. Astfel, nu necesită o infrastructură suplimentară, singura diferență constând în faptul că trebuie înrolat cardul pe aplicația de pe smartwatch. Această metodă de plată este disponibilă pentru posesorii de carduri Visa BT de la Banca Transilvania.

Noua modalitate de plată a taxei de parcare, direct de pe Smartwatch, vine ca un răspuns al brandului Parkomatic la nevoia de dezvoltare urbană a României, datorată traficului intens. Aceasta este o soluție complexă și fiabilă, care acoperă o arie vastă de aplicabilitate. Poate fi implementată pentru proiecte de parcări pentru domeniul industrial, rezidențial, comercial, office building, pentru spitale, gări, aeroporturi și parcări publice.

Parkomatic_parcare

Plata taxei de parcare direct de pe Smartwatch prezintă un interes ridicat în rândul partenerilor Parkomatic care colaborează cu numeroși arhitecți, proiectanți și investitori, care urmăresc să implementeze un astfel de sistem de parcare inteligentă integrat. Aceste sisteme de management al locurilor de parcare sunt recomandate pentru clădirile de birouri și centrele comerciale cu trafic intens.

Totodată, această opțiune de plată poate fi folosită și în parcările publice inteligente, cu soluții de acces controlat. Soluția se adresează orașelor care aspiră la calificativul de “Smart City”. Aceste orașe pot beneficia de la Parkomatic de soluții specializate și customizabile, care vor asigura un confort sporit pentru locuitori.

Această soluție de achitare a taxei de parcare este deja funcțională pentru o serie de proiecte importante, printre care se numără: Spitalul Militar Regina Maria, din Brașov, Platinia Shopping Center, din Cluj, Sala Polivalentă, din Cluj, Hotelul Rina, din Sinaia, Novis Plaza, din Cluj, Parcul Sportiv Universitar “Prof. dr. Iuliu Hațieganu”, din Cluj, Spitalului Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou” Suceava, Aeroportul

Pentru detalii complete și instrucțiuni privind folosirea acestui nou sistem de plată, click aici

Parkomatic este o divizie a Aluterm Group, specializată în soluţii complexe destinate pieţei parcărilor automate şi sistemelor de parcări inteligente. 
Informaţii şi detalii suplimentare www.parkomatic.ro