Meniu principal

Label preia distribuția ușilor rotative Boon Edam în Italia și San Marino

boon_edam_label_italia_2018

De la 1 august, producătorul de uși automate italian Label va prelua distribuția în Italia și San Marino a ușilor automate produse de compania olandeză Boon Edam. Label Spa devine astfel distribuitor exclusiv pentru Italia și Republica San Marino a produselor Boon Edam.

Boon Edam se află în topul mondial al producătorilor din domeniul ușilor rotative, al sistemelor de control al accesului și al porților de securitate. 
Compania a fost fondată de Gerrit Boon în 1873 la Amsterdam, a produs prima ușă rotativă în 1903, fiind condusă timp de trei generații ale familiei Boon, până în anii ’40, când a fost preluat de familia Huber, care este și acum proprietar Boon Edam. Compania a fost mutată ulterior în orașul Edam, unde se află și sediul central, CEO fiind Niels Huber.
Astăzi Boon Edam este prezentă în 55 de țări, dintre care in 18 cu sucursale sau birouri directe și produce câteva mii de uși rotative pe an.

Label S.p.A. a fost înființată la Parma, în 1980, fondatori fiind Bruno Baron Toaldo, Augusto Morini și Claudio Da Re. A produs primele uși automate în 1994 și de atunci a crescut și s-a dezvoltat în mod constant, atât în ​​Italia cât și în străinătate, ușile Label fiind prezente în 56 de țări.
Label Spa produce aproximativ 25.000 de uși automate pe an, atât uși glisante cât și operatori pentru uși batante, incluzând o gamă completă de accesorii.

 

Sursa info: Label Spa