Meniu principal

La „ora 8”, noul cilindru mecanic Kaba care permite accesul temporar pentru anumite persoane

cilindru_kaba_ora8

Lansat la sfârşitul anului trecut, noul cilindru mecanic Kaba are o funcție mai specială, numită SAT ( Secure Access Temporary ) prin care proprietarii de apartamente pot acorda unei terțe persoane ( de ex. persoana de la curățenie, îngrijitorul sau vecinul ) dreptul de acces temporar în interior, folosind o cheie specială.
Acordarea acestui drept se face foarte uşor prin scoaterea cheii din cilindru, după încuiere, nu în mod clasic ci în unghi înclinat, „în dreptul orei 8”.

Doar în această poziție „de la ora 8”, ușa poate fi deblocată din exterior cu o cheie specială și blocată din nou din interior. Ulterior, personalul de serviciu poate închide din nou ușa din exterior.
Dacă uşa este blocată din interior, proprietarul poate debloca uşa din exterior, chiar dacă cheia este în uşă, proprietarul având astfel acces în orice moment.
clindru_kaba_STA

Dacă proprietarul, după ce închide, scoate cheia în poziţia verticală ( pozitia „la ora 6” ) ușa nu mai poate fi deschisă cu cheia specială pentru acces temporar SAT, fiind anulat acest drept.

 

Mod funcţionare cilindru mecanic Kaba cu acces temporar.

 

dormakaba România
www.dormakaba.rooffice.ro@dormakaba.com