Meniu principal

Kulttur: uşi LEBO montate la apartamentele premium din Lascăr Residence Park

lascar_park_usi_lebo_kulttur_proiect

Recent finalizat, complexul rezidential Lascăr Residence Park este situat în zona centrală a Bucureştiului, pe str. Vasile Lascăr, dezvoltator imobiliar fiind compania Parkproperties.

Ansamblu este compus din 3 corpuri de clădiri independente, cu acces din str. Vasile Lascăr şi de pe o altă strada alăturată, dispune de o curte interioara si de 40 de locuri de parcare în subteran şi suprateran.

Kulttur a furnizat şi montat la acest proiect atât uşile de intrare în apartamente cât şi uşile de interior, acestea fiind livrate de cunoscutul producător german Lebo; Lascar Park Residence este al treilea proiect Parkproperties la care Kulttur a furnizat uşi Lebo.
Cele 40 de uşi de intrare sunt echipate cu închideri în 3 puncte (SKE 321) fiind din clasa antiefracţie 1, conform normei DIN. (Noua norma RC1). Uşile respectă clasa climatică 2 şi se încadrează în clasa de izolare fonică 3 conform normelor DIN.
În total s-au montat 115 uşi Lebo de interior, cu un finisaj clasic alb ( RAL 9010 ), panourile de uşă având structura tubulară.
Tot în cadrul  proiectului, Kulttur a furnizat si 2.200 m² de parchet dublu stratificat, finisaj stejar natur, special pentru încălzirea prin pardoseală. 

Kulttur_Logo_2018Kulttur oferă încă din anul 2007 clienţilor şi partenerilor săi produse personalizate, de înaltă calitate, găsind de fiecare dată cele mai bune şi inovatoare soluţii privind uşile de interior sau exterior.
Din 2009 importă direct uşi de interior, uşi de exterior şi ferestre de calitate premium şi oferă servicii de consiliere, montaj şi service pentru toate produsele achiziţionate Printre cei mai importanţi furnizori se numără lideri de piaţă din Austria şi Germania, cum ar fi Wippro, Internorm sau Lebo.

lascar_park_residence

Pentru uşile Lebo de la Lascăr Park Residence, termenul de livrare a fost de 5 săptămâni. Montajul a fost asigurat de Kulttur, fost efectuat în doar 18 zile.

 

Mai multe detalii şi informaţii se pot afla direct în noul showroom Kulttur
Bd. Dacia, nr. 153-155, Bucureşti
Program: luni-vineri: 10:00 – 18:00, sâmbătă: 10:00 – 14:00 cu programare 
telefon:+40 757 874 874
office@kulttur.ro site  www.kulttur.ro