Meniu principal

KULTTÜR: un nou design al paginii web şi noi modele de uşi

kulttur_site_usi

Elegante şi rafinate, clasice şi moderne, uşile oferite de Kulttür sunt produse individual, la cele mai înalte standarde ale uşilor din clasa Premium.
Din 2009, Kulttür oferă partenerilor săi produse personalizate de înaltă calitate, inclusiv uşi cu dimensiuni atipice sau cu un design unic, asigurând servicii de consiliere, montaj şi service pentru toate uşile livrate.
Din 2014 uşile din portofoliul Kulttür sunt prezente în cadrul showroom-ului ETAGE –  cu siguranţă, unul dintre cele mai elegante showroom-uri de profil din Bucureşti.

Kulttür pune la dispoziţia clientilor o gamă variată de uşi de interior, personalizate la dimensiuni individuale în funcţie de solicitări – uşi de interior create la cea mai înaltă calitate, după ultimele trenduri în materie de design interior.
kulttur_usi_interior

Kulttür oferă o gamă variată de uşi de exterior create din materiale de ultimă generaţie şi prin tehnologii de ultimă oră. Uşile de exterior asigură o securitate şi o rezistenţă maximă şi pot fi personalizate şi comandate la dimensiuni individuale.
kulttur_usi_exterior

www.kulttur.ro