Meniu principal

KULTTUR, un furnizor de uşi premium şi un partenerul pentru proiecte de succes!

usi_rezidentiale_kulttur

Atunci când un beneficiar, designer sau arhitect intenţionează să transpună un proiect din schiţă în realitate, îşi doreşte să aiba alături un partener de încredere care să-i ofere siguranţa unui produs creat după cele mai înalte standarde de calitate, fără să omita noile trenduri în materie de amenajări interioare sau exterioare.
KULTTUR este partenerul perfect pentru cei care îşi doresc tot ce e mai bun pentru proiectul lor.
Cu o tradiţie de peste 10 ani pe piaţa din România, KULTTUR pune la dispoziţia partenerilor săi o gamă diversă de uşi de interior, uşi de exterior sau ferestre.

Respectându-şi zi de zi misiunea de a ridica standardul de calitate din România, KULTTUR oferă clienţilor săi o gamă variată de tâmplarie interioară şi exterioară, cu un design deosebit şi de calitate premium care pot fi testate oricând în showroomul ETAGE din Bd.Nerva Traian, nr.5.
Mai mult, KULTTUR ştie că fiecare proiect e diferit şi, de aceea, încearcă să satisfacă prin perfecţiune nevoile individuale ale partenerilor săi oferindu-le cele mai bune sfaturi şi soluţii customizate pe nevoile fiecăruia.
Produsele puse la dispoziţie de KULTTUR însumează o varietate nelimitată de forme şi stiluri care se potrivesc perfect oricărui concept architectural, de la minimalist la clasic, de la clasic la modern.
De asemenea, îndeplinesc cele mai înalte standarde de confort şi îmbunătăţesc valoarea oricărui proiect.

 

Mai multe detalii şi informaţii se pot afla direct în showroom-ul ETAGE
Kulttur – Showroom Etage, Bucureşti
office@kulttur.ro site  www.kulttur.ro