Meniu principal

Kulttur: uşile filomuro model FLAT dedicate spaţiilor moderne şi minimaliste

usi_filomuro_FLAT_kulttur

Ușile reprezinta astăzi mult mai mult decât o simplă legătură între camere, ele devenind elemente importante al unui design interior de efect.

Integrate armonios în ansamblul alcătuit din pardoseală, pereți şi tavan, ușile de interior îndeplinesc, pe de-o parte, scopul de bază, funcțional, de trecere dintr-un spaţiu în altul iar pe de altă parte completează imaginea generală a interiorului, având un rol esenţial în definirea designului dorit.

Uşile filomuro, cu toc ascuns, din gama FLAT produse de Wippro ( Austria ) „fuzionează” perfect cu pereţii în care sunt integrate constituindu-se într-un tot unitar, deosebit de elegantă fiind varianta în care uşa este înaltă, pe toată înălţimea peretelui, din podea până la tavan.

Întreaga serie de uşi cu toc ascuns din oferta Kulttur este produsă în funcţie de dimensiunile individuale ale fiecărui proiect, specialiştii firmei acordând consiliere încă din faza de alegere şi de comandă a uşilor şi asigurând totodată servicii complete de montaj şi service.

detaliu_usa_toc_filomuro_kulttur

 
Kulttur oferă încă din anul 2007 clienţilor şi partenerilor săi produse personalizate, de înaltă calitate, găsind de fiecare dată cele mai bune şi inovatoare soluţii privind uşile de interior sau exterior.

Kulttur_Logo_2018

Mai multe detalii şi informaţii se pot afla direct în noul showroom Kulttur
Bd. Dacia, nr. 153-155, Bucureşti
Program: luni-vineri: 10:00 – 18:00, sâmbătă: 10:00 – 14:00 cu programare 
telefon:+40 757 874 874
office@kulttur.ro site  www.kulttur.ro