Meniu principal

Kulltur: noul catalog cu uși pentru interior LEBO DOORS 2019

catalog_2019_lebo_doors_kulttur

Două noi serii complete de uși, un nou finisaj și multe noutăți în privința accesoriilor sunt surprizele oferite de catalogul LEBO DOORS 2019.
Gama mare de modele de uși și finisaje oferă celor interesați posibilitatea să găsească ușor o soluție care să se potrivească pentru orice „tip de interior” și care să poate fi adaptată oricăror cerințe de design.

Printre noutăți sunt modele de uși din seria Aalto care oferă un design simplu și convingător iar noua serie de uși Düsseldorf completează gama de uși cu toc din aluminiu.

Sistemul de închidere magnetic „Comfort Close“ echipează perfect ușile din seria Aalto – un mâner de trăgător pentru o deschiderea și o închidere fără zgomot. Comfort Close este un sistem care nu necesită întreținere, este reglabil în mod individual iar contactul magnetic face ca ușa să fie utilizată ușor și confortabil.

Noul catalog este disponibil în format digital, la acest moment doar în limba germană, click aici

 

 

Kulttur_Logo_2018

Kulttur oferă încă din anul 2007 clienţilor şi partenerilor săi produse personalizate, de înaltă calitate, găsind de fiecare dată cele mai bune şi inovatoare soluţii privind uşile de interior sau exterior. Din 2009 importă direct uşi de interior, uşi de exterior şi ferestre de calitate premium şi oferă servicii de consiliere, montaj şi service pentru toate produsele achiziţionate, Lebo Doors fiind printre cei mai importanţi furnizori ai companiei.

Mai multe detalii şi informaţii se pot afla direct în noul showroom Kulttur
Bd. Dacia, nr. 153-155, Bucureşti
Program: luni-vineri: 10:00 – 18:00, sâmbătă: 10:00 – 14:00 cu programare 
telefon:+40 757 874 874
office@kulttur.ro site  www.kulttur.ro