Meniu principal

KFV, membră a Siegenia Group aniversează 150 de ani de la înfiinţare

150_ani_kfv

KFV s-a înfiintat în 1868, fondatorul companiei Karl Fliether deschizând, la doar 16 ani, un magazin de fierărie în Velbert. Cu strădanie şi inventivitate, el a dezvoltat compania de la un simplu atelier la o întreprindere industrială, iar pe parcursul a patru generaţii, KFV a devenit un nume recunoscut şi o afacere prosperă de familie.
În decursul timpului, de la fabricarea sistemelor de închidere simple ( broaşte de uşi batante ) odată cu dezvoltarea tehnologiilor s-a ajuns la fabricarea de sisteme multipunct şi la producţia de sisteme de blocare / deblocare electromecanice.

Din 2006, KFV face parte din Grupul SIEGENIA. Prin această preluare SIEGENIA şi-a completat portofoliul de produse iar KFV a reuşit să-şi consolideze poziţia pe piaţa europeană beneficiind de întreaga logistică a grupului şi de investiţii substanţiale.
În acest moment, KFV este unul dintre cei mai importanţi producători de sisteme de blocare din Europa, portofoliul de produse acoperind  întreg domeniul sistemelor moderne de închidere.

www.siegenia.com