Meniu principal

KBB, un nou jucător pe piaţa românească a uşilor automate de mari dimensiuni

kbb_usi_rotative

La sfârşitul săptămânii trecute, la Shopping City Timişoara a fost montată prima uşă rotativă marca KBB ( China ) din România, aceasta fiind furnizată de firma Simax Automatic din Bucureşti, reprezentat KBB în România.
Dacă în urmă cu 15-16 ani, în România s-au montat câteva uşi rotative de proveninţă chinezească, de slabă calitate şi care au fost rapid schimbate cu mărci europene acum, uşa rotativă instalată este din categoria uşilor de mari dimensiuni şi face parte din clasa premium al celui mai cunoscut brand asiatic, KBB.
În cifre, KBB înseamnă 3 fabrici având în total o suprafaţă de producţie de 150.000 mp şi peste 1.000 de angajaţi. Cu o capacitate de producţie de 3.000 de uşi rotative şi 30.000 de uşi glisante automate, KBB exportă în acest moment în 32 de ţări, cele mai importante pieţe fiind reprezentate  de SUA, Australia, Anglia, Spania şi pretenţioasa zonă a ţărilor arabe ( Dubai, Kuweit, Qatar ).
kbb_anglia

Model instalat la Shopping City Timişoara este KBB KA022, o uşă rotativa unică, care pe lângă funcţia de bază ( rotativă ) poate avea şi funcţia de uşă glisantă automată sau cea de balance door.
Uşa este echipată folosind componente SIEMENS ( unitate de control, traductor şi motor acţionare ) şi este dotată şi accesorizată cu senzori şi opţionale conform celor mai stricte reglementări internaţionale. Pentru Europa, acest model este certificat conform standardelor EN.

Mai jos este un film în care sunt prezentate în câteva minute, pe înţelesul tuturor, toate funcţiile şi opţiunile oferite de acest model premium.

 

Detalii suplimentare şi informaţii despre uşile rotative automate KBB:
Simax Automatic, Bucureşti, www.simax.ro, office.simax@gmail.com.