Meniu principal

Kadra: mesaj pentru clienți și parteneri

kadra_mesaj

Kadra, 11 martie 2019

Dragi Clienți și Parteneri,

În viața fiecărei organizații, vine un moment al maturizării, al așezării pe bazele solide ale experienței acumulate, al evoluției.

În urma unui consistent proces de analiză, după 25 de ani de existență, Aluterm Group se reinventează, profesionalizându-și afacerea în cele mai mici amănunte, și își schimbă, cu această ocazie, identitatea vizuală. ALUTERM GROUP de ieri este, astăzi, KADRA. Access Engineering.

Aluterm Group și-a schimbat doar numele, nu, însă, și numărul de identificare fiscală și nici structura acționariatului. Doar ne pregătim să devenim lider de piață în domeniu nostru de activitate.

Obiectivul remodelării companiei este acela de a vă oferi dvs., partenerul nostru, o soluţie integrată în ariile în care ne-am specializat, fără, însă, a pierde beneficiile serviciilor noastre specializate în fiecare domeniu de aplicare. 
Astfel, cele trei divizii ale companiei: Siatec, Parkomatic şi Makroplast se transformă în linii de business și vor fi integrate ca soluţii complementare în orice aplicaţie din domeniul construcţiilor civile şi industriale.

Vă invităm să accesați noul site al companiei noastre – https://kadra.ro precum și pagina de Facebook – https://www.facebook.com/kadra.access.engineering/ şi vă rugăm să îi dați LIKE, pentru a fi mereu la curent cu toate noutățile KADRA!

Puteți conta pe noi! Împreună vom reconfigura frontierele urbane!

Cu mulțumiri pentru colaborarea de până acum și pentru cea viitoare,

Echipa KADRA