Meniu principal

Juvarra, noua antipanică de la Savio

juvarra-bara-antipanica

Bara antipanică Juvarra se caracterizează printr-un design simplu și compact, ceea ce o face plăcută și discretă în același timp. Pentru acest nou concept, Savio a proiectat componentele astfel încât să fie limitată uzura şi să se reducă la maxim frecările prin folosirea unor materiale speciale dar şi prin redesenarea anumitor piese.
juvarra
Iar rezultatele sunt cele aşteptate: o rezistență mult superioară și durabilitate: bara antipanică Juvarra a fost testată pe uşi cu o greutate de 300 kg, conform standardului EN 1125/ 2008, aceasta comportându-se excelent după un număr de 2 milioane de cicluri de testare deschis/închis, de 10 ori peste nivelul impus de acest standard.


O noutăte o reprezintă şi posibilitatea schimbării cilindrului fără a mai fi nevoie să fie demontat mânerul. Această inovaţie este foarte utilă atunci când se optează pentru soluţii speciale de organizare care presupun chei master sau în cazul proiectelor mari de construcţii atunci când cilindrii sunt înlocuiţi odată cu recepţia clădirii.

juvarra-cilindro

Şi un amănunt: numele Juvarra provine de la numele unuia dintre cei mai importanţi arhitecţi ai barocului italian – Filippo Juvarra.

Detalii suplimentare şi catalogul de produs pe site-ul Savio