Meniu principal

Joachim Löw este noul ambasador al brandului Schüco

Joachim_Löw_Schüco

La începutul acestei săptămâni oficialii companiei germane Schüco au prezentat noul ambasador al brandului Schüco, în persoana lui Joachim Löw, cunoscutul antrenorul al echipei naţionale de fotbal a Germaniei.

Campania a debutat la începutul acestei luni prin difuzarea de spoturi pe canalele TV şi are ca scop consolidarea brandului la nivel global şi creşterea gradului de conștientizare a acestuia. Colaborarea cu Joachim Low este pe o perioadă de 3 ani, urmând să se încheie la sfârşitul anului 2020.

Andreas Engelhardt, Managing Partner al Schüco International KG, este încântat de acest acord: „Joachim Löw își motivează echipa și pe el însuși să obțină performanțe de top. El este întotdeauna profesionist și concentrat. El își asumă responsabilitatea și credibilitatea și continuitatea. Acestea sunt toate valori care se potrivesc cu Schüco și pentru care este apreciat de mulți oameni din întreaga lume. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu el. „

Campania Schüco este destinată clienților finali, se va derula pe canalele TV germane ARD și ZDF, în mediul online precum și în publicațiile și revistele generaliste începând cu această lună.

Spot Schüco – Schüco makes a house a home!

Pentru mai multe informaţii vizitaţi site-ul special www.schueco.com/athome

 

Sursă informaţii: glassonweb.com
Foto şi video: © 2018 Schüco International