Meniu principal

IZOTEC a redeschis cel mai modern showroom de tâmplărie

izotec_showroom_redeschidere

Izotec, cunoscuta companie producătoare de tâmplărie din PVC, a redeschis showroomul situat în municipiul Piatra Neamţ, pe strada Petru Rareş.
Inaugurarea noului showroom, reamenajat într-un stil inedit, ce îmbină cele mai noi produse fabricate de Izotec cu brandul companiei şi soluţiile arhitecturale, a avut loc în ziua de 9 mai 2018.
În noua viziune, Izotec prezintă cele mai moderne soluţii pentru ferestre şi uşi, cu accente pe tehnologii destinate să ofere siguranţă şi confort în utilizare. Sunt expuse piese de tâmplărie placată cu aluminiu, uşa culisantă Premidoor de la Kömmerling, fereastra Kubus – cel mai nou concept de la Gealan, deschideri perimetrale ale ferestrelor, balamale ascunse, sisteme de sigurantă pentru închiderea uşilor şi ferestrelor, şi multe alte noutăţi.
izotec_echipa_2018

„Redeschiderea showroom- ului nostru este un pas important pentru companie. Magazinul nostru de suflet oferă clienţilor interesaţi de un raport corect preţ- calitate noile produse şi noile soluţii pentru uşi şi ferestre, realizate cu tehnologie inovativă în care am investit masiv în ultimii ani. Este magazinul nostru de suflet, avem 14 ani de experienţă în domeniu şi aici am vândut primele noastre ferestre. Vreau să mulţumesc celor implicaţi, colaboratorilor care au participat la realizarea acestei bijuterii, colegilor şi partenerilor noştri. Ne mândrim cu faptul că suntem una din firmele care a dat trendul industriei producătoare de tâmplărie din România” – a declarat managerul Ciprian Chelariu pentru ziarul Monitorul de Neamţ.
showroom_izotec
showroom_izotec_detaliu

 

IZOTEC în doar câteva cifre:

♦ 14 ani experienţă
♦ 140 angajaţi
♦ spaţii de producţie cu o suprafaţă de 20.000 mp; o capacitate de 1.000 unităţi / 24h
♦ peste 1.000.000 ferestre şi uşi produse
♦ prima firmă producătoare din România care acum 10 ani a obţinut certificarea pentru marcaj CE de către renumitul Institut Rosenheim din Germania
♦ Peste 8 milioane de euro investiţii până în anul 2018, din care peste 2 milioane de euro investiţii în anul 2017
♦ Peste 20 milioane de euro cifra de afaceri în ultimii trei ani

www.izotec.ro