Meniu principal

ixalo – control acces cu o foarte mare flexibilitate de la G-U BKS

control_acces_ixalo_gu

Sistemul ixalo de la BKS combină o varietate de produse și tehnologii electronice într-un sistem global de ultimă generație.
Opțional, echipat cu tehnologia BKS SE sau cu tehnologia RFID MIFARE® ( MIFARE® Classic, MIFARE® DESFire® EV1 ), ixalo oferă o paletă largă de aplicații pentru a satisface cerințele individuale ale clienților. Proiectele individuale pot fi configurate în mod convenabil, fiabil și rentabil prin combinarea sistemelor mecanice și electronice de blocare BKS.

Confortabil de utilizatflexibil la instalare: sistemul ixalo se integrează fără probleme într-un sistem modular și este o soluție foarte convenabilă pentru organizarea accesului într-un spațiu. Montajul se poate face folosind același kit atât pentru ușile care se deschid pe stânga cât și pentru cele care se deschid pe dreapta, oferind astfel o flexibilitate remarcabilă instalării.

Eficient energetic
De fiecare dată cand este utilizat sistemul ixalo, autorizarea accesului este semnalizată vizual și acustic, totuși consumul de energie fiind extrem de scăzut – o pereche de baterii standard este suficientă pentru a asigura funcționarea până la 120.000 de cicluri.
 
Flexibil
Certificat si aprobat în conformitate cu EN 179 / EN 1125, ixalo poate fi utilizat și pentru ușile montate pe căile de evacuare și de salvare.
Sunt disponibile funcții speciale speciale, cum ar fi daytime release, principiul verificării-duble, funcția de alarmă antifurt, etc.control_acces_ixalo_gu_antipanica 
Elegant
Sistemul ixalo impresionează prin designul său și poate fi combinat cu mai multe modele de mânere.

Mai multe informații în catalog special, editat în limba engleză, click aici

 

G-U Ferrom România: www.g-u.ro,  office@g-u.ro