Meniu principal

iSeo Zero1 seria Libra Smart – prezentare produs

libra_argo_produs_topCilindru digital ISEO Libra Smart pentru uși de intrare sau de interior

Cilindrul digital ISEO Libra Smart face parte din seria ISEO Zero1 și este rezultatul multor ani de experiență în domeniul protecției mecanice și de securitate, combinate cu cea mai avansată tehnologie digitală de comunicații, criptarea datelor și a eficienței energetice.

ISEO Zero1 este noua gamă de produse electronice care modifică în totalitate modul în care este gestionată securitatea.iseo_zero1_logoDatorită înaltei tehnologii folosite in producția componentelor electronice, confortul și ușurința utilizării sunt garantate pentru oricine. Toate produsele și funcțiile ISEO Zero1 pot fi integrate, permițând gestionarea și controlul cu ușurință a control acces-ului în siguranță maximă. Instalarea este întotdeauna rapidă și ușoară, chiar și pe ușile existente.
Împreună cu ISEO Zero1 este oferit si un serviciu de suport complet personalizat: o echipă de experți oferă soluții speciale, de la proiectare, implementare si, ulterior, post-vânzare.
Produsele oferite de gama ISEO Zero1 datorită flexibilității funcțiilor lor se adaptează perfect la orice situație sau cerință de control acces.

ISEO Zero1 garantează un confort deosebit în timp ce este gestionată securitatea proprietății. Microelectronica răspunde securității prin soluțiile inteligente ISEO Zero1; cheia este înlocuită de un mic microcip care devine inima întregului sistem de control al accesului.
Intrările în fiecare cameră pot fi ușor gestionate cu carduri: aproprierea cardul de programare de programator activează sau a dezactivează cardurile diferiților utilizatori pentru diferite fusuri orare sau opțiuni.
Datorită aplicației Argo se poate gestiona fiecare ușă chiar și cu un smartphone. Instalarea și chiar înlocuirea sistemelor de blocare existente este rapidă și eficientă din punct de vedere al costurilor: nu necesită cablare și nu este nevoie să înlocuiți ușa sau broasca.

libra_smart_argo_slide

 

Film prezentare ISEO Libra Smart

Descarcă documentaţie:Catalog ISEO Libra Smart / Catalog tehnic ISEO Zero1
Detalii suplimentare:ISEO Marketing & Distribution: www.iseoromania.ro, office@iseoromania.ro,
Showroom: Str. Mihai Eminescu, nr.83, sector 2 – tel: 031 730 94 40, 0769 69 42 69
Depozit: Str. Constantin Titel Petrescu, nr.2-4, sector 6 – tel: 021 499 17 79, 0770 54 36 45