Meniu principal

Invitaţie la cel mai modern showroom Madrugada Concept!

madrugada_showroom_2018

Descoperiţi lumea ferestrelor şi uşilor Madrugada

În Oradea, pe Calea Aradului, la numărul 4, pe o suprafaţă de expunere generoasă, clienţii au posibilitatea să vadă „pe viu” un număr mare de ferestre şi uşi gata montate.
Vizitatorii sunt întâmpinaţi şi consiliaţi de un personal supercalificat, care le poate oferi informaţii corecte şi complete cu privire la calitatea produselor, la modalitatea de achiziţie şi plată, precum şi soluţii personalizate în funcţie de diversele necesităţi.

Uşi şi ferestre fabricate cu profile Salamader şi echipate cu feronerie ROTO
Produsele Madrugada se particularizează prin faptul că încorporează numai componente de top, prin folosirea profilelor Salamander, echipate cu feronerie ROTO NT, cu sticlă Guardian şi Saint Gobain, toate acestea fiind vârfuri de gamă la nivel mondial, cu performanţe de excepţie în ceea ce priveşte varietatea modelelor, izolarea termică şi fonică, dar fireşte şi prin aspectul estetic.
showroom_madrugada_concept

showroom_madrugada_detaliuMadrugada oferă o multitudine de combinaţii de profile, sticlă şi sisteme de închidere, care asigură atât o eficienţă energetică deosebită, cât şi un grad înalt de siguranţă, iar în noul showroom poate fi consultată şi o gamă mare de accesorii pentru uşi şi ferestre: plase de protecţie împotriva insectelor, rulouri, pervazuri, grile de ventilaţie.
Feronerie inteligentă – ferestrele Madrugada sunt echipate cu feronerii de marca, moderne şi capabile să îndeplinească cele mai variate cerinţe ale pieţei actuale.

showroom_madrugada_detaliu_1showroom_madrugada_detaliu_2showroom_madrugada_detaliu_3madrugada_showroom_gard_porti

Showroom Luceafarul – Oradea
Calea Aradului, nr. 4
telefon: 0359 176 202, mobil: 0731 332 197
e-mail: office@madrugadaconcept.ro

Despre MADRUGADA
Este una dintre cele mai importante companii din domeniul tâmplăriei PVC şi aluminiu din României. Produsele realizate incorporează cele mai moderne tehnologii disponibile în prezent pe piaţă şi sunt realizate în condiţii de maxima eficienţă. Prin utilizarea de utilaje performante şi printr-o bună organizare a fluxului de producţie încă de la aprovizionare şi pînă la livrarea produsului finit se obţine un avantaj competitiv deosebit.
Uşile şi ferestrele marca Madrugada, cu tâmplărie din PVC şi din aluminiu sunt ideale pentru case de locuit, apartamente de bloc, spaţii de producţie şi birouri, hale de depozitare, garaje, mansarde etc. Personalul de specialitate se poate deplasa la orice adresă unde se doreşte montarea, pentru evaluări şi măsurători.

www.madrugadaconcept.ro