Meniu principal

Invitaţie CAME şi ALUTERM: „4 zile de poveste, în Italia”

aluterm_came_venetia_2017

Concursul Aluterm CAME 2017

Devenit deja tradiţional, Concursul Aluterm Came 2017 se adresează tuturor distribuitorilor Aluterm care achiziţionează automatizări de porţi, de uşi de garaj şi bariere CAME – toate condiţiile, criteriile şi modul în care se vor desemna câştigătorii fiind prezentate pe larg în regulamentul concursului care este disponibil în format pdf, printr-un simplu click, aici.
Dacă anul trecut marele premiu a fost o Dacia Doker , în acest an premiile sunt reprezentate de

10 excursii de vis în Italia
4 zile de poveste
Veneţia, Cantina di Soave, Karting, Sediul Central CAME – Treviso

Premiile constau într-o excursie în Italia care include: zbor, cazare, 3 mese pe zi şi costul unei serii de activităţi inedite. În cadrul acestei excursii se vor vizita oraşele Veneţia, Treviso, se vor face degustări de vinuri, se va vizita Sediul Central CAME, împreună cu fabrica şi centrul logistic şi se va face karting. Programul va include şi o serie de surprize pe care participanţii le vor descoperi pe parcurs. O excursie înseamnă un loc pentru o persoană. Deplasarea în Italia se va face în grup, în primavara anului 2018.


Detalii şi informaţii suplimentare se pot afla accesând pagina specială de pe Came România „4 zile de poveste, in Italia”

Pană atunci, promoţia Aluterm  Came extra discounturi speciale de până la 8%  continuă şi este valabilă pană pe 18 august 2017!