Meniu principal

Între 25 si 28 septembrie se desfășoară târgul internaţional Security ESSEN 2018

security_essen_2018_targ

De peste 40 de ani, SECURITY ESSEN reprezintă cel mai important târg comercial din domeniul securităţii din întreaga lume.
Desfășurată o dată la 2 ani, manifestarea este oglinda fidelă a pieţei produselor și serviciilor de securitate, o piaţă aflată în plină expansiune datorită revoluţiei digitale si folosirii pe scară largă a conectării la internet a tuturor sistemelor de monitorizare sau control acces. Vizitând târgul, cei interesaţi au ocazia să ia contact direct cu toate faţetele pieţei produselor de securitate, cei mai importanţi producători sau integratori de soluţii fiind prezenţi cu standuri proprii în cadrul târgului.

În cifre SECURITY ESSEN 2018 înseamnă în acest moment 1040 expozanţi din 45 de ţări, organizatorii estimând în acest an un numărul de peste 40.000 de vizitatori.

Produsele și soluţiile prezente în standurile companiilor acoperă domenii extrem de extinse: de la prevenirea incendiilor și securitatea cibernetică și CCTV până la protecția zonelor deschise oferind posibilitatea experților, factorilor de decizie sau cumpărătorilor din această industrie să cunoască  cele mai recente tendințe și cele mai importante inovații.

România este reprezentată la acest important târg de o singură firmă, Envio Security Systems SRL din Buzău, compania fiind specializată în producţia de camere și sisteme video. 

 

www.security-essen.de