Meniu principal

Integra Vision Albed, uşa invizibilă cu plasmă video integrată

integra_vison_albed

Integra este unul din modele de usi de succes, din gama uşilor invizibile produse de compania italiană Albed.
De curând gama Integra a fost completată cu Integra Vision, un sistem de uși cu toc ascuns, care încorporează o plasmă capabilă să transmită conținut video, imagini de înaltă definiţie sau să se comporte ca o oglindă.
Integra Vision este o îmbinare perfectă între tehnologia sofisticată, feroneria modernă şi libertatea de design, existând posibilităţi multiple de personalizare, conform funcţionalităţii şi aspectul spaţiului în care trebuie să se monteze. Întreg sistemul video integrat în panoul uşii este proiectat de compania Evoluendo în colaborare cu Samsung.

Integra by Albed este o ușă cu structură din aluminiu și panouri personalizabile cu diferite materiale și finisaje. Particularitatea este grosimea panoului, la fel de gros ca și peretele, astfel încât atunci când ușa este închisă, aceasta este la același nivel cu peretele, de pe ambele fețe.

Albed recomandă folosirea acest model în spațiile publice ( showroom-uri, magazine de prezentare, etc. ) dar și în interioarele rezidenţiale, panoul basculant integrându-se perfect şi creând o continuitate vizuală a peretelui.

Există numeroase finisaje disponibile pentru Integra Vision, toate caracterizate prin linii curate dar pline de personalitate. Integra poate avea panoul de pe spate din gips-carton ( cu același finisaj ca al peretelui ), lemn sau sticlă în diferite culori.
Uşa Integra Vision este echipată cu broască magnetică iar balamale reglabile sunt ascunse și permit o deschidere de 180°.

integra_vision_albed_doors

www.albed.it